Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator frontal New Holland W70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
AOLR84FJ-CD
Out Of stock
Descriere
Este bine cunoscut faptul ca oamenii, inainte sa fie facuta o descoperire se intreaba cum se poate face asa ceva, iar dupa ce aceasta se face vazuta se intreaba cum de nu s-a descoperit mai devreme. Fix asa stau lucrurile si in cazul pieselor de schimb de calitate. Inainte sa faci cunostinta cu ele iti par o utopie. Dupa ce incepi sa le utilizezi te intrebi cum ai putut rezista fara ele si nu iti mai poti imagina bunul mers al vietii decat in prezenta acestora. In caz ca nu ai descoperit aceasta bijuterie inca, iti prezentam o coroana reductor New Holland W70 menita sa incoroneze munca pe care tu si utilajul tau o depuneti. Suntem siguri ca va deveni o piesa indispensabila in angrenajul utilajului tau!

Exista diferite filosofii cu privire la cum poate fi atins succesul in domeniul agriculturii si in cel al constructiilor. Se fac tot felul de calcule, unele mai simple, altele mai complexe pentru a se determina reteta reusitei. Una dintre idei afirma ca, pentru a obtine rezultate de inalta calitate, ingredientele trebuie sa fie si ele pe masura. Asadar, daca vrei ca utilajul tau sa dea randamentul asteptat trebuie sa te ingrijesti de componentele sale. Pentru ca suntem specializati in domeniul pieselor de schimb, iti recomandam sa incerci acest produs original Carraro!

Coroana reductor New Holland W70 e mai presus de calitatea pe care ti-ai imaginat-o!

Sa trebuiasca sa fii singurul care stie fiecare detaliu si fiecare lucrusor al utilajului si al afacerii e extrem de complicat. Asa ca iti intindem o mana de ajutor. Iti povestim noi despre piese. De exemplu, aceasta coroana pentru transmisia finala e menita sa sporeasca cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale.

Nimic nu e irealizabil cand esti manat de pasiune!

Poate ca am mai spus asta, dar o mai spunem o data. Pasiunea e cea care ne hraneste si care ne impinge zilnic sa devenim mai bun, sa ravnim la mai bine. Tot pasiunea e cea care nu ne da voie sa te lasam fara piesa de care ai nevoie. Si tot pasiune ne indeamna sa te indreptam si pe tine spre drumul pieselor calitative. Nu stii care sunt acelea? Contacteaza-ne si vei afla! Serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Eventualele defectiuni din fabrica nu trebuie sa fie motiv de ingrijorare pentru tine. Aceasta coroana reductor pentru incarcator frontal New Holland W70 beneficiaza de o garantie de 6 luni!

Nu vrem sa fim noi cei care te tinem pe loc. Asa ca facem tot posibilul ca aceasta coroana reductor New Holland W70 sa ajunga la tine in 24 de ore oriunde ai fi in tara. Te indemnam sa descoperi pe site-ul nostru o multime de piese calitative!

Esti responsabil pentru deciziile pe care le iei. Asa ca alege cu responsabilitate felul in care te raportezi la montaj. Opteaza sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate! Aceasta componenta este potrivita si pentru modelul W70BTC.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura