Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa incarcator telescopic Massey Ferguson MF8926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8926
Cod produs
BQ71O5EP-BT
Out Of stock
Descriere
Ai incercat sa eviti reparatiile cu orice cost? Din nefericire, munca grea ii poate afecta si pe cei mai buni. Degradarea excesiva iti poate da batai de cap - asa ca nu mai sta pe ganduri! Vrei sa revii la activitatile tale cat mai repede? Atunci ai incredere in echipa ACN Piese Utilaje. Vei colabora cu niste profesionisti determinati sa iti rezolve problema numaidecat. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli. Rasfoieste catalogul nostru digital, contacteaza-ne pentru a obtine piesa si monteaz-o pe incarcatorul tau telescopic. Nu e deloc complicat! Si pentru ca vrem sa iti facem treaba si mai usoara, uite recomandarea noastra: un simering supapa Massey Ferguson MF8926 la cel mai bun pret posibil!

Nu te lasa inselat de aparente! Desi este mic si pare nesemnificativ, el joaca un rol crucial in buna functionare a echipamentului tau. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Deoarece este fabricat in Uniunea Europeana din materiale de calitate, este alegerea ideala pentru cei ce isi doresc o componenta durabila.

Achizitioneaza acest simering supapa Massey Ferguson MF8926 si reia-ti activitatile cat mai curand!
Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un incarcator telescopic performant, timpul trece mai usor decat crezi.

Nu vrei sa iti irosesti timpul cu detalii marunte? Te ajutam noi sa alegi piesa corecta, fara niciun cost aditional.
Alege sa te bazezi pe firma noastra si vei avea parte de o experienta tehnica completa! Colegii nostri sunt experti in reparatii. Tot ceea ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi la nevoie! De la gasirea pieselor potrivite si pana la montarea lor, noi ne vom ocupa de orice. Suna-ne chiar astazi!

Nu ai timp sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli.

Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering supapa Massey Ferguson MF8926 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, incarcatorul tau telescopic va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: BQ71O5EP-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura