Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa incarcator telescopic Massey Ferguson MF8939

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8939
Cod produs
C1RNZ3AX-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui incarcator cu brat telescopic de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi motorul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: acest simering supapa Massey Ferguson MF8939 din promotia noastra curenta.

Nu te lasa inselat de aparente! Desi acest produs este mic si pare lipsit de importanta, el joaca un rol important. Este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. A fost fabricat in Uniunea Europeana din materiale de calitate, asa ca va substitui fara probleme componenta degradata.

Simering supapa Massey Ferguson MF8939 - o piesa de schimb rezistenta, fabricata din cauciuc nitrilic (NBR).
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam intotdeauna la nevoie!

Iti intindem o mana de ajutor, gratuit!
Vei avea parte de un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu masinaria ta. Ai dubii? Apeleaza la noi - fara niciun cost. Ne poti contacta telefonic, online sau prin e-mail.

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! De aceea ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare ( metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului.

Poti opta sa ridici simeringul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Cere oferta astazi!

Alege sa ai parte de un montaj impecabil, executat de un mecanic specializat in acest domeniu. Noi venim cu solutia potrivita! Atelierul nostru mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, unde iti putem monta piesa comandata sau putem efectua orice reparatie doresti tu.

Astfel, te vei asigura ca incarcatorul tau telescopic functioneaza corect si ca acest simering supapa Massey Ferguson MF8939 va avea o durata de viata lunga.

Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe reprezentantii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: C1RNZ3AX-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura