Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 6280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
H0IO4ATV-CD
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa stii la ce usa sa bati pentru a ti se deschide. E firesc ca de-a lungul timpului sa mai deschizi si usi ce ar fi trebuit lasate inchise, insa orice experienta are menirea ei. Noi detinem cheile usilor ce duc spre piesele de schimb calitative. Iti deschidem numaidecat! In spatele uneia se afla chiar aceasta coroana reductor  Massey Ferguson 6280  care stie cum sa faca cuplu bun cu utilajul tau! Nu ai nimic complicat de facut! Trebuie doar sa iei hotararea ca vrei mai mult. Ca meriti mai mult! Ca meriti doar calitatea!

Achizitionand aceasta piesa originala Carraro s-ar putea sa ai bucuria lucrului bine facut. Iti recomandam sa te feresti de componentele de slaba calitate. Ele pot fi inselatoare. Iar amagirea pe care o vei resimti ar putea sa destabilizeze bunul mers al lucrurilor. In depozitul nostru se gasesc numeroase piese de calitate superioara. Incearca-le!

Coroana reductor Massey Ferguson 6280  este piesa care te va incununa cu succes!
Nu trebuie sa iti faci griji daca nu stii totul despre utilajul tau. E suficient sa ii acorzi atentie si sa-i monitorizezi performanta. De restul ne ocupam noi. Iti spunem ce si cum se intampla in spatele carcasei. De pilda, aceasta coroana are rolul important de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Nicio problema nu e de nerezolvat cand stii la cine sa apelezi!
Inca mai ai dubii cand trebuie sa achizitionezi o noua piesa de schimb? Credeam ca e demult apusa acea vreme. E simplu cand stii ce ai de facut si la cine sa apelezi! Cum la cine? La noi, bineinteles!  Asadar, orice problema ai avea noi o rezolvam! Sa mai zicem ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

O coroana reductor pentru tractor Massey Ferguson 6280  este o investitie pentru un viitor linistit. Ca sa intarim aceasta afirmatie iti oferim o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Aceasta coroana reductor  Massey Ferguson 6280  face cuplu bun cu utilajul tau. Pentru ca stim asta, o trimitem spre tine in 24 de ore, prin curier rapid.  Iti amintim ca  pe site-ul nostru  gasesti tot ce are nevoie utilajul tau!

Montajul reprezinta un pas decisiv pentru viata piesei de schimb. Alege doar serviciile atelierelor de specialitate cand inlocuiesti o componenta! Astfel te asiguri ca nu pierzi investitia.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura