Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Lamborghini Spark 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
KQYVDUN2-CD
Out Of stock
Descriere
Ce bine e sa ai un prieten pe care sa il stii aproape in orice situatie! Chiar daca nu e priceput la toate domeniile, dar stii ca va sta cu tine mereu. Si iti va oferi macar sprijin moral. Ei bine, toate piesele de calitate superioara stiu sa faca asta. Odata ce le procuri, grijile stau departe de tine, fiindca utilajul tau nu va mai trece pragul atelierelor de specialitate. Alege aceasta coroana reductor Lamborghini Spark 150 pentru disponibilitatea ei de a-ti fi prietenul pe umarul caruia sa iti spui oful.

De cele mai multe ori prietenia are la baza o conexiune deosebita intre doua sau mai multe elemente. Poti fi prieten cu succesul! Poti fi prieten cu reusita! Poti fi prieten cu performanta! Dar, noi zicem ca pana ajungi sa te imprietenesti cu acestea, este nevoie sa fii prieten cu calitatea superioara. Iti recomandam sa te familiarizezi cu piesele de top, precum aceasta componenta originala Carraro, si sa te angajezi intr-o relatie stransa cu acestea. Nu vei avea nimic de pierdut! Dimpotriva, vei avea doar de castigat!

Coroana reductor Lamborghini Spark 150 este componenta ce sta bine ancorata pe piedestalul pieselor calitative!

E firesc sa nu cunosti de-a fir a par mersul utilajului tau. Exista persoane calificate in domeniul acesta. Adica noi! Iti spunem tot ce vrei sa stii. De pilda, aceasta coroana de butuc are menirea de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Problemele nu ar trebui sa faca parte din meniul utilajului tau daca ai dat deja de noi!

Mersul normal al lucrurilor face ca, din cand in cand, utilajul tau sa aiba nevoie de o piesa noua de schimb. Dar trebuie sa stii ca acesta nu-i motiv de stres. Din contra! Daca vii spre noi vei da numai de oameni binevoitori si voiosi care te vor indruma pe calea alegerii calitatii. Asadar, fara probleme pe lista activitatilor tale zilnice! Unde mai pui ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

Aceasta coroana reductor pentru tractor Lamborghini Spark 150 este ingredientul principal al zilelor fara probleme sau griji. Asta pentru ca beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

O coroana reductor Lamborghini Spark 150 e musai sa ajunga la tine rapid, pentru a-ti incununa utilajul si munca. Asa ca ne miscam rapid trimitand-o spre tine in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Stii ca pe site-ul nostru poti o gama extrem de variata de componente calitative?

Montajul este deosebit de important in mersul unei piese de schimb. Daca aceasta etapa e ratata, intreaga viata a componentei este sub semnul incertitudinii. Alege sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate! Aceasta componenta e potrivita si pentru modelul Lamborghini Spark 150.4.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura