Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie tractor Lamborghini Spark 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Spark 160
Cod produs
0BO7GWFR-AT
Out Of stock
Descriere
Orice intreprinzator isi doreste cat mai mult succes pentru afacerea sa. Costuri optimizate, activitate neintrerupta, probleme rezolvate prompt. Este usor sa fii in top cand alegi o coroana transmisie finala Lamborghini Spark 160 pentru tractorul tau. Intreruperile vor fi mult mai rare, pentru ca piesa aceasta produsa de Carraro rezista mult si bine. Este compatibila si cu modelul Lamborghini Spark 160.4.

Fa alegeri istete si afacerea ta va prospera! Iti stam alaturi si iti oferim tot suportul tehnic necesar pentru a-ti intretine utilajele in cei mai buni parametri, salvand si timp, si bani. Avem o echipa de oameni pasionati si bine pregatiti care isi pun la bataie cunostintele pentru ca tu sa depasesti mult mai usor eventualele dificultati. Contacteaza-ne! Gasesti la noi toate piesele de schimb de care ai putea avea nevoie, dar si indrumarea necesara ca totul sa mearga struna.

Coroana transmisie finala Lamborghini Spark 160 - tractorul tau iti va multumi!
Calitatea trebuie sa fie primul criteriu cand alegi o coroana reductor Lamborghini Spark 160 pentru tractorul tau. De ce? Pentru ca ea joaca un rol fundamental in angrenajul transmisiei finale, ea fiind componenta responsabila cu sporirea cuplului de forte. Daca vrei randament maxim trebuie sa folosesti o piesa de calitate maxima - simplu, nu?

Te-ai impotmolit printre atatea piese de schimb? Te scoatem noi la liman!
Avem o echipa de specialisti pe care o poti consulta gratuit! Suna-ne si afli informatii utile despre intretinerea utilajelor tale! Fie ca stii sau nu ce piese sa alegi, o parere avizata foloseste intotdeauna. Rezolvi mult mai usor defectiunile tehnice, dar le poti preintampina si pe cele ulterioare, urmand sfaturile lor. De asemenea, poti fi indrumat si in privinta montajului.

Aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Lamborghini Spark 160 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt rare, iti sugeram sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Aceasta coroana transmisie finala Lamborghini Spark 160 ajunge la tine mai rapid decat crezi. In maxim 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si la sediul nostru, langa Bucuresti. Te asteptam!

Iti poti exploata fara probleme utilajul o perioada mai mare de timp decat cea acoperita de garantie. Pentru asta, trebuie sa te asiguri ca toate piesele din angrenaj sunt montate corect si ca ansamblul reductor este etans si lubrifiat corespunzator. Daca piesa cea veche a avut dantura deformata, este recomandat sa inlocuiesti si pinioanele si sa refaci etanseitatea sistemului reductor folosind simeringuri si oringuri noi. Cel mai bine este sa apelezi la persoane specializate, daca vrei sa te bucuri de randament maxim din partea utilajului tau. Iar daca n-ai la cine apela, nu-i o problema, iti trimitem noi, oriunde in tara te-ai afla.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura