Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru autogreder New Holland F156.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F156.6
Cod produs
RSBCK97E-G-IA
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand intervii in ansamblul mecanic al autogrederului, alege doar piese de calitate care ii pot creste performantele. In materie de pompa de apa, iti prezentam o alternativa ale carei componente principale au fost fabricate in Italia din cele mai durabile materiale. Pompa de apa New Holland F156.6 a fost creata pentru a asigura o foarte buna compatibilitate la un pret accesibil. Produsul se afla in depozitul nostru de langa Bucuresti, asa ca poate fi livrat imediat.

Vei primi odata cu pompa de apa si o-ringul pentru etansarea corpului pompei si blocului motor.Un factor important de avut in vedere este influenta tipului de antigel folosit in functionarea pompei de apa. Un antigel cu calitati anticorozive te va ajuta sa pastrezi pompa de apa in conditii foarte bune cat mai multi ani. De fiecare data cand ai nevoie de sfaturi tehnice si piese de schimb necesare pentru intretinerea autogrederului, suna la unul dintre numerele de telefon afisate si te bucuri de consultanta tehnica gratuita.

Pompa de apa New Holland F156.6 - ajunge imediat la tine direct din depozitul nostru!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat ti-o livram impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de apa pentru autogreder New Holland F156.6 are perioada de garantie echivalenta cu 12 luni, cu conditia ca tu sa montezi piesa conform instructiunilor elementare trecute in fisa produsului.

Comanda acum pompa de apa New Holland F156.6 prin telefon sau completand formularul de pe site-ul ACN Piese Utilaje, iar in 24 de ore aceasta va fi gata de folosire. Vei plati la primire, iar daca ai posibilitatea de a ajunge la depozitul nostru, poti ridica pompa imediat dupa ce ai plasat comanda.

Intra in contact cu departamentul nostru tehnic daca ai nevoie de ajutorul unui specialist pentru reparatia autogrederului. Punem la dispozitie ateliere mobile dotate cu mecanici cu experienta si piese de calitate.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura