Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Claas 208-9004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 208-9004
Cod produs
K4TIGQP7-SC
Out Of stock
Descriere
Poti alege un produs dupa cum iti e cheful, uneori poate fi o problema pur subiectiva. Il poti alege pentru ca e alb sau pentru ca e verde. Il poti alege pentru ca e la oferta sau pentru ca, desi a suferit 3 reduceri de pret, nu l-a cumparat nimeni pana la tine. Poti alege un produs pentru ca ai bani de cheltuit aiurea, sau poti alege un produs pentru ca iti trebuie. Insa cand e vorba de un acest platou pinioane reductor Claas 208-9004 lucrurile se schimba dramatic. Nu e dupa chef, nu e dupa culori sau efecte stralucitoare. Aici functioneaza alte criterii. Aici vorbim de calitate, rezistenta si fiablitate. Toate acestea se afla intr-un pachet perfect la noi in depozit. Te asteptam cu comanda.

Circula prin lume mii de definitii ale succesului, care mai de care mai seducatoare. Unii spun ca succesul este o consecinta a unei intamplari unice. Altii spun ca este o caracteristica a omului sa ca, in general, toti ne bucuram, mai mult sau mai putin, de succes. Iar altii spun ca omul nu s-a nascut sa aiba succes. Este doar o notiune imposibila asa, ca fericirea. Sau ca nemurirea. Multe idei, putine de retinut. Noi credem ca succesul este posibil, palpabil si nu apare ca rezultat al unui accident. Succesul e doar ce aduni, la final, dupa foarte multa munca. Este perseverenta, invatare, studiu, sacrificiu, dar mai ales dragoste pentru ceea ce faci sau inveti sa faci. Vino in clubul nostru ca sa il intalnesti si tu.

Platou pinioane reductor Claas 208-9004 iti spune tot fara sa intrebi
De multe ori acorzi putina importanta semnalelor neobisnuite care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumul din macadam sau vreun autoreset trecator. Dar este exact platoul de pinioane. Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Recomandam revizii regulate a intregului sistem de transmisie.

Echipa noastra de consultant are cuvantul
Avem o echipa de consultanti unica pe piata prin calitatea si profesionalismul ei. Oamenii ei sunt entuziasti, sunt emaptici si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Recomandarile lor sunt intotdeauna binevenite si stiu sa personalizeze daca problema tehnica este una speciala. Desigur primesti toate informatile gratuit. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, in mod automat faci calculul bugetului alocat cheltuielii. E normal ca prima ta grija este ca produsul sa fie unul rezistent.  Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei acestui platou pinioane reductor Claas 208-9004 sa stii ca vei primi in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Tot ce trebuie sa stii este faptul ca vei primi produsul comandat rapid, sigur si perfect conservat. Avem mare grija cu manipularea si cu ambalarea piesei, iar livrarea o facem cu cele cele eficiente firme de curierat rapid. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp. Maxim 24 de ore din momentul comenzii.

Montaj
Montajul este o etapa importanta in intretinerea si functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea ai grija ca montajul sa fie corect efectuat. Nu ezita sa apelezi la un atelier de specialitate ca sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist. La nevoie iti recomandam noi unul, oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura