Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru incarcator telescopic JLG 723A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
JISPV8HF-CD
Out Of stock
Descriere
Meritul cuiva sta in cunostintele pe care le are si faptele pe care le face. Valoarea iti este conferita de cunostinte si de actiuni. Tu cat pret pui pe ceea ce stii? Si cat timp investesti in a face fapte intr-o anumita directie? Este acea directie indreptata spre calitate? Daca da, atunci trebuie sa te felicitam! Ne place sa ne stim clienii oameni responsabili, care fac investitii inteligente. O astfel de investitie ar putea fi si aceasta coroana reductor JLG 723A care face cuplu bun cu utilajul tau!

Bogatia poate fi de foarte multe feluri. Poti, de exemplu, sa ai o productie bogata sau sa fii bogat in decizii corecte. Poti sa ai o afacere bogata in atuuri sau bogata in probleme. Pentru a inlatura bogatiile rele, noi iti recomandam sa fii bogat in piese de calitate superioara si nu bogat in componente slabe. Incepe sa te imbogatesti in acest domeniu achizitionand piese de top, asa cum este si aceasta coroana de butuc originala Carraro.

Coroana reductor JLG 723A este componenta ce va contribui major la bunastarea utilajului tau!

Ai mustrari de constiinta fiindca nu iti cunosti utilajul asa cum ar trebui sau asa cum ti-ai dori? Nu trebuie sa iti umpli timpul cu astfel de ganduri. Suntem noi aici! Iti spunem care-i mersul. De exemplu, aceasta coroana de butuc are rolul de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Nu avem pace pana nu iti dam ce-ti place!

Nu suntem adeptii jumatatilor de masura. Ne place sa facem lucrurile calitativ si pana la capat. Tocmai de aceea iti recomandam si tie sa nu te legi la cap cu piese indoielnice. Alege calitatea de la inceput. Iar daca nu stii incotro sa te indrepti, indreapta-te spre noi! Te ghidam spre componenta potrivita utilajului tau, fiindca nu avem pace pana nu iti dam ce-ti place!

Cand cumperi de la noi scapi si de griji. Cum? Simplu! Aceasta coroana reductor pentru incarcator telescopic JLG 723A beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Suntem rapizi si prompti. Stim ca ai nevoie imediata de ceea ce comanzi. De aceea, livram aceasta coroana reductor JLG 723A prin curier rapid, oriunde in tara! Iti (re)amintim ca pe site-ul nostru poti gasi piese pentru orice defectiune a utilajului tau.

Ia aminte la toate etapele pe care le faci pentru sanatatea utilajului tau! Nu lasa montajul sa iti scape din vedere. Un montaj corespunzator, intr-un atelier de specialitate, reprezinta un inceput bun pentru noua piesa. Nu risca sa-ti pierzi investitia!

Specificatii tehnice:
- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura