Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala incarcator telescopic JLG 723A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 723A
Cod produs
0DF592OG-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te crampona cand te lasa transmisia finala. Posibil sa fi patruns ceva corpuri straine la contactul dintre coroana reductor si pinioane, ori poate socurile mecanice au fost cam puternice, iar dantura coroanei s-a deformat. Ai nevoie de o piesa super rezistenta, cum este aceasta coroana transmisie finala incarcator JLG 723A produsa de Carraro. Materialul special din care este realizata ii confera durabilitate, iar precizia cu care este executata o face sa se potriveasca perfect la locul sau.

Apeleaza la noi cand ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale. Fie ca stii sau nu ce anume ti-ar lipsi, gasesti la noi ceea ce-ti trebuie, pentru ca avem si oameni care te vor sprijini in aceste momente neplacute. Cere-le sfatul si vei remedia defectiunile mai rapid decat crezi. Contacteaza-ne!

Coroana transmisie finala incarcator JLG 723A - te scoate din impas!
Aceasta coroana reductor Claas Ranger JLG 723A este o componenta importanta in angrenajul transmisiei finale, n-o neglija. Rolul sau este esential, ea fiind piesa care ajuta la sporirea cuplului, cu impact direct asupra functionarii utilajului tau. Este primordial sa alegi o piesa calitativa, daca iti doresti randament maxim si exploatare nestingherita cat mai mult timp.

Ai consultanta gratuita!
Ca sa fii sigur ca ai achizitionat exact ceea ce trebuie. E mai bine sa intrebi, poti afla multe lucruri interesante si utile. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie in mod gratuit pentru a-ti face mai usoara misiunea intretinerii utilajelor tale. Te putem ajuta si cu montajul, iti trimitem o echipa oriunde te-ai afla. Suna-ne si convinge-te de beneficiile colaborarii noastre!

Achizitioneaz-o cu incredere, ai pentru aceasta coroana transmisie finala pentru incarcator telescopic JLG 723A 6 luni de garantie pentru defectele de fabricatie. Gasesti certificatul de garantie in interiorul coletului, desi nu prea credem ca il vei folosi.

Nu te preocupa, iti livram aceasta coroana transmisie finala incarcator JLG 723A in cel mai scurt timp, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Suna-ne sau cere o oferta online ori, daca esti prin preajma, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Te asteptam!

Nu lasa montajul pe mainile oricui. O piesa montata necorespunzator poate dauna intregului ansamblu si n-ai chef si de alte belele. O data cu noua coroana reductor, poate ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele, daca vechea coroana a avut dantura deformata. Refa etanseitatea sistemului folosind simeringuri si oringuri noi si asigura-te ca si lubrifierea este una impecabila. Astfel utilajul tau va da randament maxim. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur asa.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura