Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor CVXCase 1170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX1170
Cod produs
9IDWTEQA-AS
Out Of stock
Descriere
Daca pretinzi performanta si rezultate inaltatoare, asigura-te ca iti intretii afacerea cu cele mai practice metode! Care sunt acelea? Pune mare accent pe un anumit plan de intretinere si pe produsele cu care iti accesorizezi utilajul! Aceasta coroana reductor tractor Case CVX1170 este o varianta excelenta pentru sistemul de transmisie! Tinem sa mentionam ca este o inventie fresh Carraro!
In universul nostru tehnic vei face cunostinta, pe langa piesele originale, cu servicii autentice create special pentru a usura munca fiecaruia! Acest aspect poate fi confirmat de toti clientii care au ales sa primeasca ajutorul agentilor nostri! Chiar daca esti imobilizat pe teren, noi avem o echipa prompta care va porni catre tine in orice moment! Aceasta se va ocupa in detaliu de problema tehnica pe care o intampini!

Cu aceasta coroana reductor tractor Case CVX1170 orice intrerupere va fi un vis urat!
Am ales atat oameni cat si produse care sa-si indeplineasca rolul eficient! In ceea ce priveste aceasta coroana este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare! Ea asigura dezvoltarea unui cuplu de forta superior oferind energia necesara sistemului! Daca remarci ca pinioanele sunt deteriorate sau anumite obiecte s-au inflitrat intre dintii coroanei si pinioane, alege acest produs cu incredere!

Ia legatura cu noi pentru informatii relevante!
De indata ce apelezi la serviciul gratuit de consultanta vei beneficia de o serie completa de idei si sfaturi ultra moderne pentru intretinere! Agentii nostri se vor ocupa responsabil de cazul tau si vor veni cu o tehnica nou nouta prin care sa-ti cresti performantele! Noi suntem aici pentru a te sustine si a te ajuta sa evoluezi pe plan profesional! Apeleaza-ne cu incredere si sustrage toate informatiile de actualitate!

Nu lasa sentimentul nesigurantei sa te domine caci aceasta coroana reductor pentru tractor Case CVX1170 detine certificat de garantie! Acesta are valabilitate 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica si vine alaturi de factura produsului!

Suntem intr-un maraton continuu cand vine vorba de clientii nostri! Iti livram aceasta coroana reductor tractor Case CVX1170 in 24 de ore indiferent de localitatea ta! Asteptam solicitarea ta prin apel telefonic sau cerere pe site si luam initiativa imediat!

Montajul este un moment esential pentru bunastarea piesei alese si a utilajului! Un montaj superficial te va costa pe viitor si iti va compromite afacerea! Alege sa te indrepti catre un atelier de specialitate si sa efectuezi aceasta manopera sub indrumarea specialistilor! In acest fel, te vei asigura ca activitatea ta va decurge conform asteptarilor.

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura