Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case CVX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX120
Cod produs
0LI96PSW-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem locuinta celor mai autentice si calitative produse tehnice de pe piata! De indata ce ne-au trecut probele care sa le ateste calitatea, acestea si-au gasit confortul pe rafturile noastre! Aceasta coroana reductor tractor Case CVX120 s-a acomodat rapid mediului nostru profesionist! Provenita din atelierele Carraro, si-a castigat de drept meritul si renumele de piesa originala!
Concenteraza-te pe posibilitati si aspectele productive, cumuleaza-le si formeaza un plan bine strcuturat de intretinere! Nu vei face asta singur! Agentii nostri sunt alaturi de tine, deja inarmati cu o munitite consistenta de idei care sa te catapulteze direct spre succes! Asteptam solicitarea ta curiosi si entuziasmati de o noua provocare careia sa-i venim de hac! Hai sa realizam lucruri marete impreuna!

Acorda atentie acestei coroane reductor tractor Case CVX120 si fii martor la performanta sa!
Nu este nici o exceptie de la regula atunci cand afirmam ca rolul unei piese este strict influentat de calitatea acesteia! Aceasta coroana se bucura de calitate mega superioara, dezvoltand un cuplu de forta superior in angrenajul transmisiei inferioare! Pune-ti increderea in noua inventie Carraro si sporeste sistemul tehnic al utilajului cu aceasta piesa menita sa suporte exploatare intensa!

Informatiile se vor lega intre ele cu serviciul gratuit de consultanta!
Lasa-te dus de valul cunoasterii aprofundate si ia legatura cu operatorii nostri care te vor prelua instant atunci cand vei apela la ajutorul lor! Ei vor fi cei in masura sa identifice piesele corect si sa ti-o recomande pe cea compatibila cu modelul utilajului tau! Beneficiile nu se opresc aici! Cea mai eficienta rutina de ingrijire a utilajului si activitatii tale se va afla in posesia ta! De asemenea, pregateste-te sa-ti lasi utilajul pe maini profesioniste cand va veni momentul montajului!

Ai siguranta 100% daca achizitionezi aceasta coroana reductor pentru tractor Case CVX120 din depozit! Primesti un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Il vei regasi in colet alaturi de factura produsului! Nu te sfii sa comanzi!

Daca ne-ai sunat sau ai aplicat pe site, fii sigur ca aceasta coroana reductor tractor Case CVX120 va intra in posesia ta in doar 24 de ore! Indiferent de localitatea in care te afli, ne asiguram ca efectuam expedierea rapid si in conditii de siguranta! Stim ce inseamna sa pierzi timpul in aceasta industrie, deci nu ne permitem sa fim responsabili de pierderi!

In tot acest proces, momentul montajului este extrem de relevant daca ne gandim la sanatatea utilajului si la economiile tale! Tine-ti banii in buzunar si instaleaza piesa din prima intr-un atelier de specialitate! Nu credem ca ti-ar conveni sa pierzi iar timp, bani si energie! Deci opereaza profesionist si mentine calitatea piesei la acelasi nivel un timp indelungat!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura