Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Segment cutie viteze buldoexcavator Case 695ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695ST
Cod produs
0TXM5FW2-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i floare la ureche sa manevrezi buldoexcavatorul, dar poate fi foarte usor sa remediezi defectiunile tehnice atunci cand apar. Cu acest segment cutie viteze Case 695ST rezolvi problema in doi timpi si trei miscari. Este o piesa produsa de Carraro, conceputa sa faca fata unei exploatari intense - te poti baza pe calitatea sa. Ca sa nu mai pierzi vremea aiurea tot reparand, alege segmentul acesta super rezistent.

Intretinerea utilajelor tale poate fi mai simpla decat crezi. Cu ingredientele potrivite, faci minuni. Iar tu le-ai gasit! Ai piesele de schimb potrivite utilajelor tale si, in plus, indrumarea atat de necesara pentru intretinerea lor in parametri optimi. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Ei vor sti sa iti arate calea cea mai buna.

Segment cutie viteze Case 695ST - te scoate din impas cat ai zice peste!
Acest segment cutie viteze pentru buldoexcavator Case 695ST promite sa reziste mult si bine. Asigura-te ca alegi o piesa de calitate, daca vrei sa nu ai mereu probleme. Mentine-ti utilajul in stare perfecta de functionare acordand atentie aspectelor care conteaza. O piesa cat de mica are rolul si importanta ei in arhitectura utilajului tau, de aceea trebuie sa le acorzi tuturor atentia cuvenita.

Consultanta gratuita pentru tine!
Intretinerea utilajelor tale trebuie sa fie una din pietrele de temelie ale afacerii tale - stim acest lucru si venim in intampinarea ta cu serviciul nostru gratuit de consultanta. Pentru ca vrem sa-ti facem mai usoara navigarea prin universul pieselor de schimb, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu experienta si cunostintele lor. Identificam impreuna defectiunea, piesele necesare si tot ce trebuie pentru o intretinere impecabila, care te ajuta sa economisesti si timp, si bani. Contacteaza-ne!

Pentru acest segment cutie viteze pentru buldoexcavator Case 695ST ai o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru orice eventualitate.

Iti livram acest segment cutie viteze Case 695ST in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara, indiferent de distanta. Daca esti prin zona, esti bine venit la sediul nostru , in apropiere de Bucuresti.

Stii cat de important este montajul pentru functionarea in parametri optimi a utilajului tau? Chiar de nu pare mare scofala, trebuie sa te asiguri ca sunt bifate anumite aspecte, pe care profesionistii le stiu cel mai bine. Iti trimitem noi o echipa, daca ai nevoie.

Diametru exterior 45mm
Diametru interior 41mm
Inaltime ( latime ) 2.2mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura