Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Segment cutie viteze buldoexcavator Case 590ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590ST
Cod produs
0NOHA78T-AT
Out Of stock
Descriere
Succesul se obtine de multe ori cu pasi mici si siguri. Cand iei in calcul orice aspect, n-ai cum sa dai gres. Oricat de minor ar parea in ansamblu, momentul in care ai de inlocuit o piesa a utilajului tau poate avea un impact considerabil asupra activitatii tale. Fa alegeri istete! Acest segment cutie viteze Case 590ST este super rezistent si durabil, infrunta cu succes provocarile din mediul dur si solicitant in care iti desfasori activitatea. Este o piesa orginala Carraro de inalta calitate, nu te va dezamagi!

Avem un depozit bine dotat si ne reinnoim constant stocurile - orice piesa de schimb ai nevoie pentru utilajele tale, o gasesti la noi sau ti-o aducem in cel mai scurt timp, atat timp cat se mai fabrica. Specialistii nostri iti ofera informatii pretioase privind alegerea pieselor potrivite, dar si in privinta montajului sau a mentenantei. Pentru ca satisfactia ta este o prioritate pentru noi. Suna-ne, lucrurile pot fi mai simple decat crezi!

Segment cutie viteze Case 590ST - nu te lasa, oricat ar fi de greu!
Acest segment cutie viteze pentru buldoexcavator Case 590ST promite sa reziste mult si bine. Asigura-te ca alegi o piesa de calitate, daca vrei sa nu ai mereu probleme. Mentine-ti utilajul in stare perfecta de functionare acordand atentie aspectelor care conteaza. O piesa cat de mica are rolul si importanta ei in arhitectura utilajului tau, de aceea trebuie sa le acorzi tuturor atentia cuvenita.

Consultanta gratuita pentru tine!
Intretinerea utilajelor tale trebuie sa fie una din pietrele de temelie ale afacerii tale - stim acest lucru si venim in intampinarea ta cu serviciul nostru gratuit de consultanta. Pentru ca vrem sa-ti facem mai usoara navigarea prin universul pieselor de schimb, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu experienta si cunostintele lor. Identificam impreuna defectiunea, piesele necesare si tot ce trebuie pentru o intretinere impecabila, care te ajuta sa economisesti si timp, si bani. Contacteaza-ne!

Pentru acest segment cutie viteze pentru buldoexcavator Case 590ST ai o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru orice eventualitate.

Iti livram acest segment cutie viteze Case 590ST in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara, indiferent de distanta. Daca esti prin zona, esti bine venit la sediul nostru , in apropiere de Bucuresti.

Stii cat de important este montajul pentru functionarea in parametri optimi a utilajului tau? Chiar de nu pare mare scofala, trebuie sa te asiguri ca sunt bifate anumite aspecte, pe care profesionistii le stiu cel mai bine. Iti trimitem noi o echipa, daca ai nevoie.

Diametru exterior 45mm
Diametru interior 41mm
Inaltime ( latime ) 2.2mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura