Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SR
Cod produs
BHGYMNTX-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara buldoexcavator Case 580SR prezentat in imaginile alaturate reprezinta exact semiplanetara care ar face orice buldoexcavator sa ruleze altfel pe santierele si drumurile patriei. Stii foarte bine ca problemele legate de planetara nu te lasa sa iti utilizezi echipamentul la capacitatea lui maxima, iar daca nu o schimbi la timp, nici ca te mai poti folosi de el vreun pic. Piesa aceasta este originala Carraro si producatorii ne-au asigurat ca a fost testata ca sa reziste si in cele mai aglomerate si dificile zile de munca ale buldoexcavatorului tau!

Vine clipa cand o piesa se uzeaza si trebuie sa iei masuri. Nu poti sa taraganezi prea tare lucrurile pentru ca risti sa te afunzi in pierderi financiare. Stim cu totii ce inseamna un utilaj care sta prafuit, deoparte pentru ca o piesa nu mai functioneaza. Vino la noi imediat ce vezi ca apar disfunctionalitati si vom gasi impreuna o solutie de remediere. Ca se impune o piesa noua sau o reparatie, nu conteaza, pe noi te poti baza ca o rezolvam in scurt timp. Incepe prin a lua legatura cu un consilier tehnic. Consultanta este gratuita!

Cap planetara buldoexcavator Case 580SR - fara batai de cap!

Mecanicii recomanda sa verifici cu atentie crucea de planetara atunci cand inlocuiesti furca pentru planetara. Urechile planetarei vechi sunt deteriorate? Atunci este important sa schimbi si crucea de planetara. Daca observi ca dantura planetarei este uzata, atunci trebuie sa verifici integritatea pinioanelor. Odata cu planetara este bine sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580SR este prevazut cu o garantie de 6 luni. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar cap planetara buldoexcavator Case 580SR ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura