Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor Massey Ferguson 5355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5355
Cod produs
17D5W4SM-AT
Out Of stock
Descriere
Prosperitatea afacerii tale depinde de mai multi factori, unul dintre cei mai importanti fiind starea utilajelor tale, caci cu ele iti faci treaba. Nu se misca ele, nici afacerea nu se poate misca. Aceasta coroana transmisie Massey Ferguson 5355 produsa de Carraro este alegerea ideala pentru tractorul tau. O piesa robusta, de cea mai buna calitate, rezista mult si bine chiar si in conditiile dure si solicitante in care iti exploatezi utilajul.

Daca ai probleme cu utilajele tale, la noi gasesti rapid rezolvarea. Depozitul nostru este aprovizionat permanent, pentru a-ti putea oferi piesele de schimb necesare utilajelor tale. Avem oameni bine pregatiti care te vor indruma ce piese de schimb iti sunt necesare pentru remedierea defectiunilor. In plus, te invata si ce sa faci pentru a-ti intretine corespunzator utilajele, incat acestea sa functioneze in parametri optimi vreme indelungata. Contacteaza-ne cu incredere!

Coroana transmisie Massey Ferguson 5355 - o piesa pe care te poti baza!
Poate nu stiai impactul pe care il are aceasta coroana reductor Massey Ferguson 5355 in angrenajul transmisiei finale. Este o componenta de baza a ansamblului reductor, pentru ca are rolul de a spori puterea cuplului. Folosesti o piesa de cea mai buna calitate - obtii rezultate maxime.

Intretinerea utilajelor tale e floare la ureche daca ne consulti pe noi!
Ne-am gandit la toate, ca sa-ti facem mai simplu periplul prin lumea pieselor de schimb. De ce sa-ti bati tu capul, cand avem specialisti care iti pot oferi informatii pretioase si precise, incat sa stii mereu ce piese sa alegi si ce ai de facut incat utilajul tau sa fie bine intretinut? Suna-ne, serviciul nostru de consultanta este gratuit si este gandit in avantajul tau!

Comanda linistit, pentru aceasta coroana transmisie Massey Ferguson 5355 ai garantie 6 luni, in caz de defecte de fabricatie. Nu prea se intampla sa fie cazul, dar pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie. Le gasesti in colet!

Pregateste-te, curierii cu care lucram sunt foarte rapizi, iti vor aduce coroana transmisie Massey Ferguson 5355 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Ne poti suna sau poti cere o oferta online, iar daca esti prin apropiere, poti ridica piesa direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

De montaj cel mai indicat este sa se ocupe persoane calificate, daca vrei sa eviti alte probleme, iar tractorul tau sa functioneze in parametri optimi. Piesa trebuie pozitionata corect, lubrifierea trebuie sa fie impecabila si ar fi bine sa refaci etanseitatea cu simeringuri si oringuri noi. Este recomandat sa inlocuiesti si pinioanele, daca ai avut o coroana cu dantura deformata. Daca n-ai la cine apela, iti trimitem noi o echipa.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura