Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport fulie ventilator pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
D4S83BMT-SC
Out Of stock
Descriere
Acest suport fulie ventilator buldoexcavator Terex 860 tocmai ce ti-a sosit. Ieri l-ai comandat iar acum este la tine.  Ai vazut ce elegant decurg lucrurile este cand apelezi la profesionisti? Ai sunat, ai cerut o piesa si ai primit una compatibila. Nimeni nu are nevoie de scuze. Utilajul nu functioneaza cu ele. Utilajul functioneaza cu o piesa solida primita la timp. Noi pentru tipul acesta de raspuns lucram. Banii, afacerea vin abia dupa aceea. Satisfactia lucrului bine facut este coronita de pe capul premiantilor.

Constelatia pieselor de schimb se afla intr-o continua miscare. Daca incerci sa o urmaresti, risti sa-i pierzi sirul. Suntem siguri ca in curand telescopul WEBB o va descoperi si ne va arata primele fotografii. Sa te tii atunci piese bune, intr-un numar infinit. Pana atunci insa grija mare la tot soiul de „asteroizi” inselatori care isi fac veacul printre stele. Nu te lasa indus in eroare. Ele vor ceda primele. Iar universul o fi el nelimitat, dar bugetul tau de revizie si reparatii, nu. Cauta intotdeauna piese originale, fi pretentios, pretinde maximul de calitate - cauta stelele. Alege stralucirea!

Suport fulie ventilator buldoexcavator Terex 860 evantai motorizat
Piesa despre care vorbim aici sustine ventilatorul, prinzandu-se de blocul motor prin patru suruburi. Asta face ca ea sa fie fie bine fixate si sa reziste vibratiilor generate de rotirea palelor ventilatorului. Fortele generate de rotatie sunt, astfel, absorbite si nu sunt lasate sa afecteze functionarea celorlalte piese ale blocului motor.

Ia sa vedem, ce avem aici…
Iti va spune in primul rand consultantul nostru. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, jackpot! Va alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. La ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si te luminezi. Iar daca vei comanda si piesa, nici nu vei avea timp sa bei o apa, pentru ca masina curierului iti va claxona deja in poarta.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un biblioraft bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel  suport fulie ventilator pentru pentru buldoexcavator Terex 860 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica.

Livrare
Acest suport ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara pata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit, ai parte de cea mai rapida metoda de a incepe din nou lucrul. Acesta va sti sa potriveasca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

Inaltimea piesei : 140mm

Dimensiunile flansei de prindere a fuliei:

• Diametru interior fulie - 41mm
• Diametru exterior fulie - 80 mm
• Distanta intre centrele gaurilor - 62.4 mm
• Distanta dintre centrele gaurilor de la prinderea suportului pe bloc masoara, pe cele 2 laturi, 83.8 mm, respectiv 74.4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura