Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Suport fulie ventilator JCB 02/202962

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 02/202962
Cod produs
81WON0RC-SC
Out Of stock
Descriere
Acest suport fulie ventilator JCB 02/202962 aflat la noi in depozit face parte din categoria pieselor de motor. Asigura fixarea ventilatorului de blocul motor. Este bun, este foarte bun. Pentru ca am fost atenti sa aprovizionam stocul doar cu piese originale, rezistente la orice test este supus utilajul in timpul exploatarii sale. Noi nu iti dam peste cap utilajul cu piese neverificate de piata.  Iti oferim doar ce este mai bun. Doar suna si cere!

Prima data ai o idee. De bazaie ca o musca si nu mai poti scapa de ea. Apoi ea devine un vis de care nu mai scapi. Deci trebuie sa il implinesti. Asa a inceput afacerea noastra, de la o idee transformata in vis. Iar visele sunt dorinte ale unor lucruri care inca nu se intampla. Ne-am dorit sa fim pionieri in domeniul nostru si sa reusim. Si am reusit. Aducem produsele cele mai bune, avem preturi prietenoase, expediem la cele mai scurte termene de pe piata, asiguram montaj. Tu asa ne-ai cunoscut si de aceea ne-ai ales, pentru ca avem servire de vis.

Suport fulie ventilator JCB 02/202962 isi arata muschii
Aceasta piesa are rolul de a sustine ventilatorul, prinzandu-se de blocul motor prin patru suruburi. In interior se afla axul si rulmentii, datorita carora se invarte fulia ventilatorului.

ACN face cat zece!
Daca nu reusesti sa buchisesti datele tehnice ale piesei de schimb pentru utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lumineze.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Acest suport fulie ventilator JCB 02/202962 cumparat de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Montaj
Toata lumea stie ca montajul este un moment important inainte ca utilajul sa redevina functional. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
Inaltimea piesei : 140mm
Dimensiunile flansei de prindere a fuliei:
• Diametru interior fulie - 41mm
• Diametru exterior fulie - 80 mm
• Distanta intre centrele gaurilor - 62.4 mm
• Distanta dintre centrele gaurilor de la prinderea suportului pe bloc masoara, pe cele 2 laturi, 83.8 mm, respectiv 74.4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura