Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering dimensiune 65x92x10/15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
65x92x10/15
Cod produs
FJ0W8RAH-AC
Out Of stock
Descriere
Nu tot ceea ce zboara se mananca, zice o vorba! Nu toate piesele de schimb sunt si de cea mai buna calitate! De aceea este bine sa te informezi, sa afli cat mai mult informatii despre piesa de schimb de care ai nevoie.

Daca cauti o piesa de schimb de calitate, asa cum este acest simering dimensiune 65x92x10/15 - esti in locul potrivit! De ce? Pentru ca noi o avem pe rafturile depozitului nostru. Si este o piesa originala. Cere-ne detalii!

Ai nevoie si de alte piese? Suntem aici pentru tine! Avem un depozit cu multe piese de schimb de cea mai buna calitate. Contacteaza-ne!

Simering dimensiune 65x92x10/15 - pentru ca este mereu necesar!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam este o piesa de schimb originala Carraro, fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Generic, aceasta are rolul de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, protejand interiorul de impuritati. De asemenea, piesa de schimb are rol de a impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant.

Nu amana inlocuirea piesei uzate!

Consultanta gratuita! Intreaba-ne!
Daca nu stii care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, intreaba-ne! Nu achizitiona la intamplare, pentru ca suntem aici si te putem ajuta!

Putina indrumare este mereu binevenita mai ales cand vine de la noi! Stim ce tu nu stii si iti spunem! Doar intreaba-ne! Ne spui cateva informatii despre utilajul tau si te ajutam sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie. Vorbeste cu noi.

Simering dimensiune 65x92x10/15 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de piesele comandate si de factura.

Daca vrei sa ridici comanda personal, te asteptam la depozitul nostru!

1, 2, 3… si piesa de schimb pleaca de la noi catre tine. Nu stam! Actionam! Iti pregatim comanda si iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site. Ne miscam asa de repedeee ca… dintr-un minut in altul coletul tau trebuie sa soseasca! Daca preferi, ne poti trimite si o cerere on-line! Suntem aici.

Cunoastem specialisti destoinici care iti pot oferi un montaj corect al pieselor de schimb. Te indemnam sa-i alegi. Procedand in acest fel, vei asigura pieselor de schimb o durata prelungita de utilizare.

Daca nu cunosti astfel de specialisti, intreaba-ne. Avem recomandari pentru tine si utilajele tale!

Specificatii tehnice:

-Diametru interior: 65 mm
-Diametru exterior: 92 mm
-Inaltime 1: 10 mm
-Inaltime 2: 15 mm
- Material: FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura