Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering dimensiune 48x65x16.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
96WB1V8Q-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering dimensiune 48x65x16.5 este un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, un produs de calitate, cu o garantie a marcii! Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, asa incat tu stii ca alegi inspirat! Utilajele au nevoie de astfel de piese de transmisie, iar noi trebuie sa ne asiguram ca masinariile cu care lucram beneficiaza de piese de schimb perfect compatibile si de mentenanta facuta la momentul oportun.

Rolul unui simering in stare buna este de neinlocuit in bunul mers al utilajului tau. Aceasta garnitura elastica de etansare se monteaza pe anumite organe cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Daca te-ai hotarat asupra urmatoarei achizitii, una ce va deservi bunastarii utilajului tau, in lumea ta se vor intampla doua chestiuni importante! Vei ajunge sa observi ca o piesa insotita de certificat de garantie, de semnatura unei marci importante, aduce un plus valoare si, in timp, costuri reduse. Si, daca ar putea, utilajul tau ar zambi!

Un simering dimensiune 48x65x16.5 te asteapta in depozitul nostru!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Produsele premium ajung la tine!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu ai nevoie de informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un simering dimensiune 48x65x16.5 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect!
Un simering dimensiune 48x65x16.5 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• diametru interior = 48mm
• diametru exterior = 65mm
• inaltime = 16.5mm
• material FPM (cauciuc fluor), cu carcasa metalica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura