Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei cutie viteze buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
DUXEZSYP-AC
Out Of stock
Descriere
Cu totii avem zile in care apar probleme sau… defectiuni la utilajele pe care le folosim in activitate! Insa, atunci cand avem construite parteneriate puternice, acele zile trec usor. Daca solutia problemei cu care te confrunti in acest moment este aceasta pompa ulei cutie viteze Volvo BL60B - ai gasit-o! Este in depozitul nostru. Nu astepta instalarea unei defectiuni majore pentru a o achizitiona. Vorbeste cu noi si noi o pregatim pentru livrare!

Daca pana acum nu ai gasit un partener care sa-ti inteleaga nevoile specifice din domeniul tau de activitate care implica folosirea utilajelor, vorbeste cu noi. Avem piese de schimb de calitate si servicii concepute special pentru cei ca tine! Cere-ne detalii. Suntem aici.

Pompa ulei cutie viteze Volvo BL60B - alege o piesa de schimb de calitate pentru o functionare optima a utilajului tau!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam este o piesa originala Carraro. Iti sugeram sa o alegi pentru ca este o piesa rezistenta. Pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiunea utila in sistemul de alimentare. Astfel, atunci cand aceasta cedeaza, daca iti doresti ca utilajul tau sa revina la functionarea sa optima, o piesa de schimb de calitate este alegerea potrivita.

De asemenea, este bine sa ai in vedere si faptul ca amanarea inlocuirii piesei defecte poate duce la o defectiune majora, intrucat lubrifierea nu mai este optima. Asadar, nu intarzia si inlocuieste piesa veche cu o pompa de ulei robusta, de calitate.

Serviciul gratuit de consultanta! Asteptam intrebarile tale! Suntem pregatiti!
A fi informat corect te ajuta sa alegi ceea ce este potrivit pentru utilajul tau.

O mana de ajutor, putina indrumare sunt mereu binevenite mai ales cand sunt obtinute de la cei pasionati din domeniu. Da, da! De la noi! Ce nu stii tu, stim noi! Suntem aici pentru tine in toate acele momente in care ai nevoie de consultanta sau de un partener cu care sa te sfatuiesti!

Contacteaza-ne si te vom ajuta sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie & solutiile cele mai bune pentru utilajele tale. Avem informatiile de care ai nevoie! Vorbeste cu noi.

Pompa de ulei cutie viteze Volvo BL60B iti va fi livrata in colet, alaturi de certificatul de garantie si factura. Garantia piesei de schimb este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca vrei sa treci pe la depozitul nostru, te asteptam! Stii cum se spune… o piesa de rezerva este mereu binevenita!

Livrarea este un serviciu pe care il efectuam miscandu-ne… in pas alergator! Iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site si noi iti trimitem piesa!

Cum poate sa functioneze utilajul tau in mod optim? Cu un montaj corect al pieselor de schimb efectuat de persoane autorizate.

Atunci cand apelezi la profesionisti cu experienta, nu ai cum sa dai gres. Ei stiu ca montarea corecta este foarte importanta pentru utilajul tau. Ei stiu ce au de facut!

Daca nu cunosti astfel de specialisti, intreaba-ne pentru ca avem recomandari pentru tine si utilajele tale!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura