Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei cutie viteze buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
VPS456UC-AC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand cineva performeaza, lumea devine mica! De ce? Pentru ca toti ajung sa stie despre acesta! Cei de la Carraro sunt un astfel de exemplu. Experti in domeniul lor de activitate, cunoscuti la nivel mondial, ei sunt cei care semneaza si aceasta pompa ulei cutie viteze Volvo BL61 - o piesa robusta - pe care o gasesti in depozitul nostru. Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile comenzii tale.

Ai nevoie si de alte piese? Suntem aici pentru tine! Ai nevoie de livrarea pieselor de schimb si a consumabilelor la punctul de lucru al utilajului tau? Contacteaza-ne! Iti punem la dispozitie serviciul nostru de asistenta tehnica mobila. Cere-ne detalii!

Pompa ulei cutie viteze Volvo BL61 - mereu necesara!
Cand este necesar sa inlocuiesti pompa de ulei, iti recomandam sa o faci din timp. De asemenea, este important sa alegi o pompa de ulei care poate sustine si prelungi durata de utilizare a utilajului tau. Produsul pe care ti-l recomandam este unul original Carraro, realizat din materiale rezistente.

Pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiunea utila in sistemul de alimentare cu ulei. Asadar, cand pompa de ulei cedeaza, lubrifierea nu mai este optima si aceasta va duce in scurt timp la o defectiune majora. Nu amana inlocuirea piesei defecte!

Consultanta gratuita! Intreaba-ne!
Daca nu stii care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, intreaba-ne! Nu achizitiona la intamplare, pentru ca suntem aici si te putem ajuta!

Putina indrumare este mereu binevenita mai ales cand vine de la noi! Stim ce tu nu stii si iti spunem! Doar intreaba-ne! Ne spui cateva informatii despre utilajul tau si te ajutam sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie. Vorbeste cu noi.

Pompa de ulei cutie viteze Volvo BL61 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de piesele comandate si de factura.

Daca vrei sa ridici comanda personal, te asteptam la depozitul nostru!

1, 2, 3… si piesa de schimb pleaca de la noi catre tine. Nu stam! Actionam! Iti pregatim comanda si iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site. Ne miscam asa de repedeee ca… dintr-un minut in altul coletul tau trebuie sa soseasca! Daca preferi, ne poti trimite si o cerere on-line! Suntem aici.

Cunoastem specialisti destoinici care iti pot oferi un montaj corect al pieselor de schimb. Te indemnam sa-i alegi. Procedand in acest fel, vei asigura pieselor de schimb o durata prelungita de utilizare.

Daca nu cunosti astfel de specialisti, intreaba-ne. Avem recomandari pentru tine si utilajele tale!

Specificatii tehnice:

Piesa de schimb se poate monta si pe buldoexcavator Volvo BL61PLUS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura