Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 590SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SM
Cod produs
TI257ACS-NP
Out Of stock
Descriere
A venit utilajul sa se planga de problemele din regatul sau de transmisie? Daca diagnoza confirma acest lucru si nu a venit doar sa-ti ceara atentie, este cazul sa asculti rugaciunile sale. In cazul in care are nevoie de schimbarea coroanei reductor, iti recomandam sa te grabesti pentru ca de indata ce aceasta piesa este compromisa, utilajul tau va ramane stana de piatra si o sa iti stea in curte ca o piesa de muzeu.
Probabil pe el nu o sa il deranjeze si o va lua ca pe o scurta vacanta, dar nu cred ca impartasiti aceleasi ganduri. Iti recomandam aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 590SM care iti va pune utilajul inapoi pe roti.

Echipa ACN Piese Utilaje zici ca a fost instruita de Dumnezeu. Da, chiar de el, de parca si-ar fi luat o zi libera si i-a invatat tot ce stiu pana acum. Daca te intrebi de ce am ajuns la concluzia asta, este pentru ca aici oamenii sunt super saritori, buni, sa nu mai vorbim de cat de ascultatori sunt. Magazinul nostru iti face cunostinta cu o echipa care iti va fi mereu alaturi. Fie ca ai nevoie de sfaturi sau indicatii tehnice, noi o sa fim acolo. Daca nu iti permiti sa ai un utilaj pe butuci, cu ajutorul serviciului nostru de inchirieri utilaje o sa poti sa-ti desfasori in continuare activitatea pana prietenul tau iese din aterierele de specialitate.

Fa-i utilajului tau zilele mai usoare cu aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 590SM la un pret super avantajos!
Cum a ajuns aceasta piesa subiectul nostru de discutie? Ei bine, rolul important pe care il detine a condus la aceasta pozitie pe care o detine cu mandrie. Piesa face parte din sistemul de transmisie care dupa sistemul solar, este cel mai complex si important sistem. Pare greu de crezut? Hai sa vedem ce face si daca la sfarsit te mai indoiesti de importanta ei. Rolul sau este de a garanta un cuplu de forta sporit catre puntea principala. Pe scurt, daca ceva merge rau cu coroana reductor, nimic nu o sa se mai miste in acel sistem, si asta pentru ca utilajul tau va fi inert.

Probabil te intrebi care sunt cauzele ce duc la compromiterea acestei piese si ce o face sa fie mai sensibila in timp.  Defectiunile pot aparea in urma unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pinioanele s-au uzat in timp.

Tu ai auzit de super serviciul nostru?
La ACN Piese Utilaje gasesti cel mai tare beneficiu de a fi client. Am dat nastere serviciului de consultanta tehnica gratuita la care poti apela fara ezitari. Avem o echipa de oameni foarte simpatici care abia asteapta sa iti sara in ajutor. Tu spui problema, iar ei o rezolva. Atat de simplu este! In sectiunea de contact o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a putea ajunge la noi. Te asteptam!

Noi garantam pentru produsele noastre si iti oferim si tie aceasta garantie. Timp de 6 luni, aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 590SM poate fi schimbata in baza certificatului de garantie pentru motive neimputabile clientului.

Cu multi ani in urma, lumina a venit la noi si ne-a intrebat daca poate sa bea si ea din licoarea curierilor nostri. Bineinteles ca i-am servit potiunea in cel mai frumos pocal! Dupa prima inghititura, nu am mai auzit de ea. Insa in vremurile noastre, inca se mai vorbeste de viteza luminii. Acum ca ai aflat secretul livrarilor noastre rapide, poti sta linistit in fotoliul tau, pentru ca aceasta coroana reductor buldoexcavator Case 590SM o sa ajunga in mai putin de 24h!

Cand cumperi o coroana de butuc, trebuie sa te asiguri ca primeste conditii demne de o regina a pieselor. Cel mai bine ar fi sa lasi toata aceasta interventie pe mana profesionistilor pentru a te bucura de un rezultat de exceptie. Daca vrei sa te apuci tu de treaba, nu uita ca aceasta coroana reductor pentru punte spate, se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Specificatii tehnice

Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura