Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala incarcator Claas Ranger 925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 925
Cod produs
5GOKRZ94-AT
Out Of stock
Descriere
Poate ca idealul este greu de atins, dar eficienta este la indemana ta, doar sa stii unde sa cauti.  Iti oferim solutia cea mai potrivita de vrei sa iti optimizezi activitatea. Aceasta coroana transmisie finala Claas Ranger 925 este o piesa originala Carraro de inalta calitate. Poti sa te bizui pe rezistenta ei si vei vedea rezultatele in munca ta de zi cu zi. Alege cu cap, caci n-ai nici timp, nici bani de pierdut.

Cand te confrunti cu defectiuni ale utilajelor tale, tot ce-ti doresti e sa rezolvi cat mai repede problemele, sa te poti intoarce linistit la treaba. Stim asta si ne dorim sa-ti usuram misiunea. Gasesti la noi piesele de schimb potrivite dar si suportul tehnic atat de necesar in astfel de situatii. Vrem sa te scutim de batai de cap. Suna-ne! Specialistii nostri sunt aici pentru a te ajuta.

Coroana transmisie finala Claas Ranger 925 - nu te lasa la greu!
Aceasta coroana reductor Claas Ranger 925 are un rol esential in angrenajul transmisiei finale. Este o componenta de baza, ea fiind cea care ajuta la sporirea cuplului de forte. De ea depinde functionarea in parametri optimi a utilajului tau, de aceea e important sa alegi o piesa calitativa, ca sa ai rezultate pe masura.

Suna-ne! Te consiliem gratuit!
Pentru ca stim cat de important este sa poti rezolva problemele rapid si simplu, venim in sprijinul tau cu serviciul nostru de consultanta gratuita. Avem o echipa de specialisti pregatita sa te ajute in identificarea si alegerea pieselor de schimb potrivite. In plus, tot ei iti pot oferi si ponturi utile legate de montaj sau de intretinerea utilajului. Intreaba-ne si vei gasi raspunsuri ce-ti vor fi de folos!

Ca sa n-ai nicio grija, te informam ca aceasta coroana transmisie finala pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925 beneficiaza de 6 luni de garantie pentru defectele de fabricatie. Nu prea se intampla asa ceva, dar pentru orice eventualitate, pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Ne pasa de timpul tau, de aceea iti livram aceasta coroana transmisie finala Claas Ranger 925 cat mai rapid posibil. Oriunde te-ai afla, ne asiguram ca ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Distanta nu-i o problema, cat timp esti pe teritoriul tarii. Suna-ne sau cere o oferta online!

Desi nu pare mare lucru, montajul are chichitele lui, pe care e bine sa le ai in vedere. Este important ca lubrifierea si etanseitatea transmisiei finale sa fie impecabile, de aceea ar fi indicat sa o refaci pe cea din urma cu oringuri si simeringuri noi. De asemenea, in cazul deformarii danturii coroanei, se recomanda sa inlocuiesti si pinioanele - ca sa te asiguri ca totul va functiona ca la carte, pentru mai mult timp. Cel mai bine ar fi sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Daca nu ai pe cineva, iti trimitem noi.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura