Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 590LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590LSP
Cod produs
VKR06LNJ-NP
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau ar trebui sa-si voteze piesa preferata, cu siguranta ar alege sa mearga pe mana unei piese cu experienta. Probabil ca si-ar dori sa aleaga pe cineva care provine dintr-o familie respectabila, cu renzii foarte bune in randurile alegatorilor, iar aceste calitati le are o singura piesa! Exact, este vorba de coroana reductor Case 590LSP care se bucura de o multime de simpatizanti. O adora chiar si cei care nu sunt compatibili cu valorile ei, atat de tare este! Daca utilajul tau iti vorbeste non-stop despre ea si de cat de fericit este de candidatura ei pe piata, este evident ca nu-si doreste altceva. Asa ca fii bun si nu sta in calea fericirii lui!

Echipa noastra te va ajuta la fiecare pas, indiferent daca ai nevoie de specificatii tehnice, confirmarea disponibilitatii pieselor sau pur si simplu vrei sa te consulti cu noi asupra unui produs! Am incercat sa facem acest loc cat mai primitor, astfel incat sa ai parte de toate serviciile necesare afacerii tale. Te rugam sa vizitezi in amanunt serviciile noastre pentru ca te asigur ca o sa gasesti cel putin doua de care te vei folosi. Ne bucuram pentru tine ca ne-ai gasit si ca faci parte din clientii acestui loc minunat! Daca esti curios care este secretul afacerii noastre, iti putem spune doar atat: un imens catalog cu clienti fideli.

Cum a ajuns aceasta coroana reductor Case 590LSP sa fie printre preferatele utilajului tau?
Ei bine, rolul important pe care il detine a condus la aceasta pozitie pe care o detine cu mandrie. Piesa face parte din sistemul de transmisie care dupa sistemul solar, este cel mai complex si important sistem. Pare greu de crezut? Hai sa vedem ce face si daca la sfarsit te mai indoiesti de importanta ei. Rolul sau este de a garanta un cuplu de forta sporit catre puntea principala.
Pe scurt, daca ceva merge rau cu coroana reductor, nimic nu o sa se mai miste in acel sistem, si asta pentru ca utilajul tau va fi inert. Probabil te intrebi care sunt cauzele ce duc la compromiterea acestei piese si ce o face sa fie mai sensibila in timp.  Defectiunile pot aparea in urma unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pinioanele s-au uzat in timp.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de ajutor!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita iti sta la dispozitie pentru orice informatie. Daca nu esti sigur ca aceasta coroana reductor este compatibila cu utilajul tau, te rog sa apelezi numarul nostru afisat pe site! De asemenea, suntem deschisi la orice sugestii sau intrebari legate de produsele si serviciile noastre. Suntem mereu aici pentru tine!

Te intrebai de conditiile de garantie in cazul defectelor de fabricatie? Perioada de garantie pentru aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 590LSP se intinde pe o perioada de 6 luni.

Intr-o lumea a vitezei, curierii nostri se asigura ca nu au niciodata intarzieri. Daca ai comandat aceasta coroana reductor Case 590LSP in doar 24 de ore este la tine. Comanda acum si ai sa te convingi!

Apeleaza la un service specializat pentru garantia unei lucrari certificate! Daca alegi unul dintre service-urile noastre partenere, beneficiezi de garantie atat pentru produs cat si pentru montaj!

Specificatii tehnice

Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura