Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Claas Ares 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
872S5419-CD
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor tractor Claas Ares 630  este o piesa calitativa pe care o punem la dispozitia ta tocmai pentru ca ne intereseaza sa iti mearga bine. Suntem convinsi ca, in contextul potrivit, o investitie in calitate nu va intarzia sa dea roadele asteptate. Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul vremii ne este un aliat important atunci cand te sfatuim sa achizitionezi piese de top.

Afacerea seamana din multe puncte de vedere cu o casnicie. Precum nu exista o reteta fixa a fericirii, tot astfel nu exista nici una a succesului. Cu toate acestea, exista cateva linii directoare care ar trebui urmarite. De exemplu, una dintre ele ar putea fi pastrarea utilajelor, pe o perioada indelungata, in stare optima de functionare. Pentru aceasta ai nevoie de piese de schimb de calitate superioara precum aceasta componenta originala Carraro.

Coroana reductor tractor Claas Ares 630 nu-i o piesa oarecare! E componenta de care utilajul tau are nevoie!

Pasiunea noastra se reflecta in tot ceea ce facem. De la modul in care administram afacerea, pana la felul in care vorbim despre componente. Asa ca daca tu nu esti tipul de om care vrea sa stie totul despre utilajul lui, n-ai de ce sa iti faci probleme. Te ajutam noi cu informatii. Incepem prin a-ti povesti despre piesa de fata. Aceasta are menirea de a spori cuplul in angrenajul transmisiei finale.

Nu-ti face griji pentru clipele cand ceva se defecteaza. Suntem aici pentru tine!
Atunci cand ceva nu mai functioneaza optim, incepe stresul care declanseaza goana dupa piesa potrivita. Dar staaaaai! Lasa deoparte lucrurile negative si indrepta-te spre noi. Echipa noastra n-are pace pana nu-i da utilajului tau ce-i place! Asa ca nu-i cazul sa iti faci probleme. Lasa-le-n seama noastra. Rezolvarea problemelor e pe ordinea de zi la noi. Iti stam la dispozitie!

Daci ai achizitionat aceasta coroana reductor pentru tractor Claas Ares 630 atunci lasa grijile deoparte. Nu doar ca-i calitativa, dar beneficiaza si de o garantie de 6 luni! Sa tot dai de astfel de piese! Certificatul il vei descoperi in colet.  

Aceasta coroana reductor tractor Claas Ares 630 merge mana-n mana cu promptitudinea. La fel si noi! Livram rapid, in 24 de ore, in orice loc te-ai afla in tara.  Stii ca site-ul nostru are leac pentru orice boala a utilajului tau?

Daca iti doresti sa nu pierzi investitia in piesele de schimb, iti sugeram sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate. Iti aducem in vedere ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare indelungata. Prezenta piesa se potriveste si cu modelele 630RX si 630RZ.

Specificatii tehnice:
- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura