Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Cod produs
YAIZX5KC-NP
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui pret avantajos si vizezi doar produsele de calitate, ai nimerit la tanc! Avem pentru tine aceasta coroana reductor Case 580LPS alaturi de care utilajul tau o sa o ia razna pe camp de bucurie! Vorbim de o piesa originala, produsa de inginerii de la celebra fabrica italiana Carraro, care se bucura de o fiabilitate demna de brendul pe care-l poarta. Chiar daca nu pare o piesa importanta, sa stii ca aparentele insala amarnic. In momentul in care montezi aceasta coroana de butuc pe utilajul tau, acesta o sa renasca precum pasarea Phoenix.

Sau cum ii place italianului sa zica, “fai una montagna di ciottoli”, a face un munte dintr-o pietricica. Muntele tau are nevoie de tine, asa ca nu-l dezamagi! Comanda acum piesa care-ti va scrie istorie in ferma.

Magazinul ACN Piese Utilaje are un stoc celebru pentru imensitatea sa iar stocurile sunt verificate cu regularitate pentru ca tu sa te bucuri de toate piesele de care ai nevoie. In cazul in care nu cunosti foarte multe despre articolele pe care trebuie sa le achizitionezi, echipa noastra este bucuroasa sa-ti vina in ajutor! Te rugam sa apelezi la noi ori de cate ori partea tehnica iti da batai de cap!

Cand stii ca trebuie sa cumperi o coroana reductor Case 580LPS utilajului tau?
Cred ca am ajuns la cel mai important capitol al povestirilor noastre. Functia acestei piese este foarte importanta, iar daca am fi la ora de anatomie, am putea sa asociem piesa cu inima utilajului. Se monteaza pe punte spate. Daca te intrebi cum vine asta, o sa iti explic mai pe larg in cele ce urmeaza. In primul rand trebuie sa stim ca face parte din sistemul de transmisie si ca rolul principal consta in transmisia puterii de la motor la axul rotilor. Daca vrei sa vorbim mai mecanic, ea garanteaza un cuplu de forta sporit catre puntea principala. In cazul in care piesa este compromisa, totul se opreste pentru ca inima sa nu mai…cupleaza.

Cauzele ce duc la degradarea dintilor coroanei pot fi dintre cele mai diverse. Compromiterea poate fi rezultatul unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pur si simplu pinioanele s-au uzat. Cum iti dai seama ca utilajul tau nu-si mai poarta coroana pe cap? Ei bine, cand ai sa-l vezi stana de piatra, o sa stii de ce sta ca o statuie in mijlocului ograzii.

Cand montarea-i munca grea, suna-ne si te vom salva!
Daca inca te mai intrebi ce castiga clientii nostri ca ne aleg pe noi, hai sa facem un rezumat! Achizitioneaza piese de calitate de la producatori de top, se bucura de conditii de livrare super eficiente, si mai beneficiaza si de consultanta tehnica gratuita! Cum nu stiai? Da, da, daca nu stii cum se face suna-ne pe noi si-ti facem maini dibace!

Daca te sperie gandul ca aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LPS ar avea anomalii, poti sa te relaxezi. Chiar daca nu este perfecta, se bucura de certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care poate fi restituita pentru defectiuni de fabricatie.

Daca astepti cu nerabdare coletul cu aceasta coroana reductor Case 580LPS poti sa te pregatesti sa-l intampini, pentru ca din momentul plasarii comenzii, in maxim 24h, produsul o sa fie la tine!

Daca ne intrebi pe noi, treaba asta cu sistemul de transmisie e complicata, si are nevoie de maini cu experienta. Cu toate acestea, daca vrei sa te descurci singur, afla ca produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Specificatii tehnice
Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura