Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
T2N8XFL0-SC
Out Of stock
Descriere
Acest alternator buldoexcavator Komatsu WB91R-2 confera o noua fata utilajului tau, care primeste un aliat nou in functionarea lui sanatoasa. Forta lui va creste, iar oboseala din trecut va ramane istorie. Un Komatsu infipt bine in lucrare este tot ce iti doresti. Tine legatura cu noi si, ca de fiecare data, cand simte nevoia iti trimitem “intaritoarele” necesare. Forta fie cu el!

O achizitiile inspirata poate fi facuta, cum altfel, cu multa imaginatie. Poti sa o faci si cand te paraseste imaginatia, sau o parasesti tu pe ea, ocupat cu problemele zilnice legate de business.  Asa ca te invitam faci gestul acela simplu si sigur - apelezi la tovarasi. Apelezi la noi. Operativi cum ne cunosti deja, trimitem imediat piesa. Iar in pachetel vei gasi: recomandari, solutii, indicatii, sfaturi, piesa solicitata si, la final, mai poftiti. Nu trebuie sa fie complicat daca e atat de simplu.

Alternator buldoexcavator Komatsu WB91R-2 un alt nume al solutiei salvatoare
Un alternator este un dispozitiv electromecanic care converteste energia mecanica in energie electrica sub forma de curent alternativ. Cele mai multe alternatoare folosesc un camp magnetic rotativ, alternatoarele liniare de curent alternativ fiind rar folosite. In principiu, orice generator electric de curent alternativ poate fi numit un alternator, dar de obicei cuvantul se refera la mici dispozitive rotative actionate de motoarele automobilelor si alte motoare cu ardere interna.

ACN face ordine
Ca sa obtii o functionare corecta a utilajului tau, ai nevoie de informatii cat mai bune. Cele care se traduc in eficienta, venituri si continuitate. Primindu-le la timp te vei afla intotdeauna inaintea oricarei probleme de natura tehnica. Nu te va surprinde problema, mai degraba o vei surprinde tu pe ea. Secretul? Echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare de natura tehnica. Sunt toate gratuite. Nu trebuie decat sa o contactezi.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest alternator pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui alternator, nu este o mare filozofie. La o adica te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi. Daca nu, mai bine las-o balta! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura