Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru punte Carraro 132886

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 132886
Cod produs
C5D7KFQ9-NP
Out Of stock
Descriere
Nu stiai de ce merge utilajul tau tantos prin ograda? Pai cum sa nu se dea rotund cand poarta o coroana reductor punte Carraro 132886 si probabil pritenii lui au vazut-o doar in reviste. Piesa provine de la un producator italian asa ca iti poti intelege prietenul de ce chicoteste ca nu si-a rupt eticheta cu made in Italy de pe coroana reductor. Snob, dar ce sa-i si faci, este al tau si trebuie sa-l accepti asa cum e! Imagineaza-ti ca asta este discutia dupa ce achizitionezi acest articol care crede-ma, nu are cum sa nu fie exceptional cand vine de pe benzile de productie italiene.

Magazinul nostru are o mare slabiciune pentru piesele mesterite de Carraro. De ce? Pentru ca striga calitatea in ele si iti e mai mare dragul sa le ai pe raft. La inventar, le deosebesti dintre toate piesele. Au o atitudine aparte si stralucesc de zici ca atunci defileaza pe podium. Bine, ele cunosc cat de fiabile si rezistente sunt si stiu de ce sunt in stare, ca niste narcisiste convinse ce sunt.

Cand stim ca trebuie sa cumparam o coroana reductor punte Carraro 132886 pentru utilajul nostru?
Cred ca am ajuns la cel mai important capitol al povestirilor noastre. Functia acestei piese este foarte importanta, iar daca am fi la ora de anatomie, am putea sa asociem piesa cu inima utilajului. Daca te intrebi cum vine asta, o sa iti explic mai pe larg in cele ce urmeaza. In primul rand trebuie sa stim ca face parte din sistemul de transmisie si ca rolul principal consta in transmisia puterii de la motor la axul rotilor. Daca vrei sa vorbim mai mecanic, ea garanteaza un cuplu de forta sporit catre puntea principala. In cazul in care piesa este compromisa, totul se opreste pentru ca inima sa nu mai…cupleaza.

Cauzele ce duc la degradarea dintilor coroanei pot fi dintre cele mai diverse. Compromiterea poate fi rezultatul unor socuri mecanice, ori poate au patrus obiecte straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau pur si simplu pinioanele s-au uzat. Cum iti dai seama ca utilajul tau nu-si mai poarta coroana pe cap? Ei bine, cand ai sa-l vezi stana de piatra, o sa stii de ce sta ca o statuie in mijlocului ograzii.

Cand montarea-i munca grea, suna-ne si te vom salva!
Daca inca te mai intrebi ce castiga clientii nostri ca ne aleg pe noi, hai sa facem un rezumat! Achizitioneaza piese de calitate de la producatori de top, se bucura de conditii de livrare super eficiente, si mai beneficiaza si de consultanta tehnica gratuita! Cum nu stiai? Da, da, daca nu stii cum se face suna-ne pe noi si-ti facem maini dibace!

Daca te sperie gandul ca aceasta coroana reductor punte Carraro 132886 ar avea anomalii, poti sa te relaxezi. Chiar daca nu este perfecta, se bucura de certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care poate fi restituita pentru defectiuni de fabricatie.

Daca astepti cu nerabdare coletul cu aceasta coroana reductor punte Carraro 132886 poti sa te pregatesti sa-l intampini, pentru ca din momentul plasarii comenzii, in maxim 24h, produsul o sa fie la tine!

Daca ne intrebi pe noi, treaba asta cu sistemul de transmisie e complicata, si are nevoie de maini cu experienta. Cu toate acestea, daca vrei sa te descurci singur, afla ca produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Specificatii tehnice
Piesa originala din imagini are 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura