Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei Terex PP9157125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex PP9157125
Cod produs
AM4TXGYE-AC
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei Terex PP9157125 este exact piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie. Este o piesa de calitate, realizata cu atentie deosebita la detalii, robusta. Daca inca nu esti convins, vorbeste cu noi si cere-ne detalii suplimentare. Suntem aici si iti dam bucurosi toate informatiile de care ai nevoie.

Ai nevoie de alte piese de schimb? Perfect! Hai sa vedem ce piese de schimb ai pe lista ta. In depozitul nostru avem mii de piese de schimb pregatite pentru utilajele tale. Contacteaza-ne!

Pompa de ulei Terex PP9157125 - pentru un debit de ulei la presiune optima!
In sistemul de alimentare cu ulei, pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiunea utila. In situatiile in care pompa de ulei cedeaza, in termen scurt se poate ajunge la o defectiune majora, pentru ca lubrifierea nu mai este optima.

Asadar, pentru a sustine si prelungi durata de exploatare a utilajului tau, cand inlocuiesti pompa de ulei, alege o pompa realizata din materiale de calitate, rezistente. O astfel de piesa de schimb este si cea pe care ti-o prezentam, fiind o piesa originala Carraro.

Pentru ca identificarile pieselor de schimb sa nu-ti mai dea batai de cap, apeleaza la noi!
Identificarea unei piese de schimb in mod corect nu este o joaca de copii. Insa, daca apelezi la departamentul nostru de Identificari, lucrurile pot deveni extrem de simple.

Astfel, daca nu reusesti sa identifici piesa de care are nevoie utilajul tau, vorbeste cu noi! Suntem pregatiti si dornici sa te ajutam. Ne spui care este modelul utilajului tau si… ai raspunsul pe care il cauti.

Vorbeste cu noi, pentru ca stim si vrem sa impartasim cu tine ceea ce stim. Si, da, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Pompa de ulei Terex PP9157125 este o piesa de calitate care detine certificat de garantie.  Garantia este de 6 luni pentru defectiunile din fabrica.

Certificatul de garantie ajunge la tine, in colet, alaturi de piesa de schimb achizitionata si de factura.

Stiai ca… insusi vantul ne-a cerut sa-i fim parteneri?! Da, asa de rapizi suntem! Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi ti le livram in maxim 24 ore, oriunde in tara, acolo unde tu te afli.

Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site, iar piesele de schimb ajung la tine R.E.P.E.D.E.! De fiecare data!

Daca nu crezi, incearca! Daca nu crezi ca un montaj corect prelungeste durata de utilizare a pieselor de schimb, incearca. Daca ai improvizat pana acum, alege diferit si apeleaza la specialisti. Calitatea serviciului, experienta lor, indrumarile si recomandarile pe care ti le pot oferi, isi vor spune cuvantul si te vei convinge ca ai ales bine.

Alege un montaj corect al pieselor de schimb si nu apela la improvizatii. Daca nu cunosti specialisti, intreaba-ne pe noi, pentru ca ti-i putem recomanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura