Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Carcasa punte pentru buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
ZHG05O4I-CD
Out Of stock
Descriere
De cele mai multe ori apreciem cu adevarat bunurile pe care le avem doar in momentul in care le pierdem. Daca ti s-a deteriorat carcasa utilajului, atunci iti intelegem tristetea. Nu te lasa coplesit de vorbele pe care le auzi in jurul tau si de indemnurile nefondate de a opta pentru o piesa la mana a doua. Acestea vin la pachet, de cele mai multe ori, cu surprize extrem de neplacute. Procura aceasta carcasa punte New Holland LB90 pentru utilajul tau. Se va dovedi rapid a fi cea mai buna decizie pe care ai fi putut sa o iei!

Incearca sa nu risipesti resursele pe care le ai la indemana. Utilajele sunt facute pentru a usura munca si pentru a genera profit. Insa ele isi pot indeplini menirea doar daca sunt ingrijite in mod corespunzator. Iti recomandam sa le dotezi cu piese de schimb de calitate superioara. Poti incepe prin a achizitiona aceasta carcasa pentru punte fata originala Carraro. Colegii nostri iti sunt alaturi indiferent cu ce problema s-ar confrunta utilajul tau. Apeleaza la noi cu incredere!

Carcasa punte New Holland LB90 te scoate din orice impas!

Poate ca te intrebi care este menirea unei astfel de piese in afara de cea de a fi parte din angrenajul utilajului tau. Iti recomandam aceasta piesa originala datorita rezistentei sale indelungate la uzura. Nu recurge la operatiuni care iti pot pune viata in pericol! Alege o componenta pe care sa te poti baza!

Cand crezi ca nu mai ai nicio solutie, inseamna ca nu ne-ai gasit pe noi!

Poate fi extrem de dificil si complicat sa identifici componenta potrivita pentru utilajul tau. Insa nimic nu e greu cand ne ai pe noi alaturi. Echipa noastra te descoase pentru a descoperi piesa compatibila cu cerintele utilajului tau. Nu pare prea complicat, asa-i? Lasa-te pe mana noastra!

Cand o carcasa punte pentru buldoexcavator New Holland LB90 se afla pe lista ta de cumparaturi este posibil sa devii stresat. Avem noi un remediu pentru tine! Garantia de 6 luni de care beneficiaza aceasta componenta! Certificatul il vei descoperi in colet!

Stim ca ti-ai dori o carcasa punte New Holland LB90 pentru utilajul tau. De aceea, ca intr-o intrecere sportiva, alergam sa pregatim coletul. Il trimitem spre tine, prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara! Nu uita ca site-ul nostru e plin cu tot ce ai nevoie!

O astfel de carcasa ce se monteaza pe puntea fata este o investitie importanta. Daca nu vrei ca aceasta sa se duca pe apa sambetei, atunci apeleaza doar la serviciile unor ateliere de specialitate cand inlocuiesti piesele uzate.

Specificatii tehnice
- Pentru a creste durata de functionare optima a carcasei, e necesar sa gresezi in mod regulat pivotii si sa schimbi bucsele la primele semne de joc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura