Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare excavator JCB JS220S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220S
Cod produs
MBX6UG2Q-MI
Out Of stock
Descriere
Acum iti trebuie o pompa electrica alimentare JCB JS220S de calitate? Are recomandarea producatorului european, este garantata, deci ai toate motivele sa ai incredere ca alimentarea motorului tau va merge bine. Ne dorim o colaborare de durata, deci iti garantam satisfactia utilizarii oricaruia dintre produsele sau serviciile noastre: consiliere gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje… totul pentru ca afacerea ta sa creasca! Daca este ce cautai, perfect! Comanda telefonic, sau poti utiliza formularul de pe site.
Acolo, pe camp, probabil esti singur si descurajat ca utilajul tau a ramas in pana. Suna la sediul nostru si te vom directiona catre partenerii nostri cu echipe tehnice mobile care iti pot face reparatia chiar in punctul tau de lucru.
Pompa electrica alimentare JCB JS220S alimenteaza motorul! Nu e de joaca, ia-ti o pompa de calitate!
Cand ai facut ultima revizie? Motorul scoate zgomote ciudate, porneste greu, nu accelereaza? Sau ramai in pana de combustibil desi abia ai alimentat? Sigur este vorba despre pompa de alimentare, ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Un mecanic cu experienta isi va da sema imediat si iti va recomanda sa schimbi pompa electrica de alimentare.
Consulta expertii nostri! Gratis!
Semnele sunt clare si tu ai experienta vasta a lucrului cu utilajul dar o parere avizata in ceas de cumpana te poate salva de mult timp pierdut. Suna la noi, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune si piesa care ii vine de hac!
Ti-e teama ca pompa electrica de alimentare excavator JCB  JS220S ar putea avea defecte de fabricatie? Stai linistit, are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat.
Hai la depozit, avem pompa electrica alimentare JCB JS220S pe stoc. Daca preferi, poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Pompa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare, curierul va astepta sa verifici ca totul sa fie in ordine.
Cheama un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil! Nu te aventura sa-ti lasi motorul pe mana unui neavenit. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna la noi pentru datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri! Ei sigur se pricep!

Specificatii tehnice
Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura