Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB JS200LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS200LC
Cod produs
C8AR976V-MI
Out Of stock
Descriere
Prelungeste viata utilajului tau cu  pompa electrica alimentare JCB JS200LC de calitate garantata de producatorul european. Ai probleme cu pornirea motorului sau cu acceleratia? Hai sa evitam o situatie mai grava, schimba chiar acum pompa electrica, si vei economisi timp si bani. O avem pe raft! Comanda telefonic sau prin formularul de pe site!
Tehnicienii de utilaje grele din toata tara te pot ajuta!
Ai ramas in pana in mijlocul pustietatii? Esti intr-o situatie critica si nu vezi nicio solutie? Suna la noi si unul dintre cei mai buni mecanici cu echipe mobile va veni la tine cat de curand.
Pompa electrica alimentare JCB JS200LC asigura motorul cu combustibil!
Te-ai pomenit vreodata in „pana prostului” cu toate ca abia ai alimentat? Nu? Ti se poate intampla oricand, daca pompa e defecta! Pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca ea nu functioneaza, semnele sunt destul de clare: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau, cum spuneam, ramai in pana cu rezervorul plin. Buna ar fi o revizie tehnica, si sigur iti vor gasi pompa defecta!
Consultanta gratuita pe care o oferim te poate ajuta!
Diagnoza unui defect nu este la indemana oricui. Iti oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa gasesti piesa potrivita. Poti sa ne suni oricand ai nevoie, ne descrii in cateva cuvinte ce probleme ai, si specialistii nostri iti vor pune la dispozitie toata experienta lor.
Pompa electrica de alimentare excavator JCB JS200LC are garantie extinsa pentru 1 an, impotriva eventualelor defecte de fabricatie.
Pompa electrica alimentare JCB JS200LC este pe stoc, vino sa o iei direct din depozitul nostru! Altfel, comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc! Pompa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare.

Nu-ti lasa motorul pe mana oricui! Iti recomandam cu tarie sa chemi un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil. Daca ai nevoie, te putem ajuta, avem parteneri cu echipe mobile chiar in apropierea ta!

Specificatii tehnice
Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura