Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case 1494

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1494
Cod produs
BIXRKEZQ-AL
Out Of stock
Descriere
Cand vorbim despre calitate, ne gandim la aceasta coroana reductor tractor Case 1494 care este o piesa de schimb ideala pentru utilajul tau! De ce spunem asta? Realizata de renumita Carraro, este un produs fiabil si extrem de rezistent, chiar la nenumarate solicitari si conditii grele de lucru. Mai mult, daca ai nevoie de sfaturi sau informatii suplimentare, poti contacta oricand departamentul nostru tehnic. Consultanta este gratuita si oferita cu drag!

Nu fiecare piesa de schimb este o alegere buna atunci cand vine vorba de utilajul tau! Trebuie sa fie una originala, de calitate, capabila sa asigure o rezistenta crescuta! Pe ACN Piese Utilaje gasesti oricand o gama larga de astfel de produse, tocmai pentru a satisface fiecare nevoie! Utilajul tau merita tot ceea ce este mai bun, pentru ca tu meriti asta!

Coroana reductor tractor Case 1494 - investeste in calitate pentru zile lipsite de griji!
Cate stii despre utilajul tau? Noi stim ca are nevoie de cele mai bune piese de schimb, astfel incat sa functioneze la capacitate maxima, ca un tot! Deoarece fiecare parte componenta pune in miscare un mecanism complex! Asa se intampla si cand ne gandim la aceasta coroana reductor, un produs care se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. O functionare optima are nevoie de alegeri inteligente!

Daca nu ai raspunsul la vreo intrebare, noi il avem! Pe ACN Piese Utilaje punem nevoile tale pe primul loc, astfel incat sa ai parte de o experienta completa, iar utilajul tau sa beneficieze de produse de top! Mai mult, departamentul nostru tehnic iti poate oferii informatii suplimentare, fara alte costuri, deoarece serviciul de consultanta este intotdeauna gratuit! Ne poti contacta oricand in timpul programului de lucru sau ne poti face o vizita chiar la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Increderea intotdeauna primeaza! Iar acest lucru este dovedit prin calitate!

Sa cumpar, sa nu cumpar? Nu ai motive sa nu! Aceasta coroana reductor pentru tractor Case 1494 vine insotita de un certificat de garantie care sa spulbere orice neliniste ai avea! Timp de 6 luni defectiunile din fabrica nu sunt problema ta, ci a noastra!

Nu ai timp astazi sa ajungi la noi? Nu iti face probleme! Putem trimite aceasta coroana reductor tractor Case 1494 la tine in maximum 24 de ore! Cum facem asta? Cu ajutorul curierilor nostri, care vin ei la tine acasa! Totusi, daca maini iti faci timp sa ne vizitezi sau ai vreo intrebare pentru noi, iti lasam si datele noastre de contact.

Nu lasa produsul sa astepte in cutie! Daca montajul este un pas care iti da batai de cap, ne poti apela oricand pentru sfaturi suplimentare, in functie de nevoia pe care o ai! Ba mai mult, pentru ca investim in calitate, iti putem recomanda un tehnician priceput care sa faca acest ultim pas in locul tau!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura