Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Carcasa punte pentru Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
G2HDZB4X-CD
Out Of stock
Descriere
Au trecut vremurile in care piesele de schimb se gaseau greu, iar utilajele erau reparate cu sarma. Totul a evoluat, iar puterea de munca a utilajului tau depinde de alegerile pe care le faci. Calculul e simplu: investesti in piese de calitate oferindu-i sansa de a se simti in al noulea cer stiind ca il pretuiesti ? Sau ii cumperi componente la mana a doua facandu-l sa se rusineze cand intalneste vreun utilaj din aceeasi familie? Aceasta carcasa punte Fiat Hitachi FB90 este o componenta originala Carraro recunoscuta pentru rezistenta indelungata la uzura. Astfel utilajul tau va sta semet in fata oricui, va munci cu spor si va avea parte de vreme indelungata fara reparatii.

Impotriva problemelor care apar din cauza unor piese de slaba calitate nu exista alta solutie decat inlocuirea acestora cu unele de top. Fa-ti un obicei din a procura ceea ce este mai bun pentru utilajului tau. In felul acesta vei scapa de multa bataie de cap.
Componentele de inalta caliatate, asemenea acestei carcase pentru punte fata originala Carraro, reprezinta o investitie inteligenta! Depozitul nostru contine felurite piese, asa ca nu sta pe ganduri cand trebuie sa inlocuiesti o componenta uzata!

Carcasa punte Fiat Hitachi FB90 este componenta componentelor!

Iti spunem de la inceput ca o destinul unei astfel de piese este acela de a rezista vreme indelungata la uzura. Insa si tu trebuie sa iti aduci aportul. Pentru ca lubrifierea componentelor din carcasa sa aiba un efect de durata, iti recomandam sa folosesti bucse si simeringuri de planetara noi atunci cand inlocuiesti carcasa.

A fi sau a nu fi la curent cu tot ceea ce inseamna buna functionare a utilajului?

Fie ca esti, fie ca nu esti la curent cu cele ce tin de functionarea optima a utilajului tau, echipa noastra se pune in slujba ta. Serviciul nostru gratuit de consultanta este menit sa stearga orice nedumerire. Nu stii ce piesa iti trebuie? Te ajutam! Ai nevoie de o recomandare pentru montaj? Te sfatuim! Nu-ti ramane decat sa ne intrebi!

Cand investesti intr-o carcasa punte pentru Fiat Hitachi FB90 te pot coplesi emotiile. Dar noi le alungam imediat! De ce? Pentru ca aceasta piesa beneficiaza de o garantie de 6 luni. Certificatul si factura le vei gasi in colet.


Iti livram aceasta carcasa punte Fiat Hitachi FB90 ca niste furnicute harnice. Tac-pac trimitem coletul prin curier rapid. Oriunde in tara, 24 de ore, apoi esti fericitul posesor al piesei. Site-ul nostru generos iti pune la dispozitie orice ai nevoie!


Atunci cand urechile puntii cedeaza este timpul sa achizitionezi o carcasa noua. Sudura nu-i solutie de durata si, in plus, poate cauza accidente. Noua carcasa e menita pentru puntea fata. Ingrijeste-ti utilajul corespunzator si apeleaza doar la serviciile atelierelor de specialitate daca nu vrei sa pierzi investia!

Specificatii tehnice
- Pentru a creste durata de functionare optima a carcasei, e necesar sa gresezi in mod regulat pivotii si sa schimbi bucsele la primele semne de joc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura