Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4JE0686A*A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4JE0686A*A
Cod produs
YFS2OL8Z-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa motor Iveco F4JE0686A*A este o piesa extraordinara, testata de producatorii italieni pentru ca utilajul tau sau ruleze optim chit ca-i vara, chit ca-i iarna. Axul, paletii, rulmentul si presetupa sunt fabricate in Italia si concepute sa asigure cel mai bun randament. Daca pompa ta veche te-a lasat, nu te ingrijora, comanda piesa la noi si coletul tau va fi expediat cat ai zice “pompa”. Piesa se livreaza impreauna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Munca ta este importanta si noi pretuim acest lucru. Stim ca un utilaj nefunctional inseamna pierderi financiare. Cere-ne consultanta gratuita si te ajutam sa-ti comanzi pompa de apa potrivita echipamentului tau. Te intampinam cu oferte avantajoase si putem sa gasim solutii si in ceea ce priveste montajul. Utilajul tau va reveni bucuros sa-si termine treaba pe santier sau pe camp, iar tu nu vei avea decat de castigat.

Pompa de apa motor Iveco F4JE0686A*A - si utilajul tau nu sufera la frig sau cald!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de apa pentru motor Iveco F4JE0686A*A are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Pompa de apa motor Iveco F4JE0686A*A se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura