Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4GE0455
Cod produs
NMLUJYCR-G-IA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem pompa de apa motor Iveco F4GE0455 ca o varianta deloc costisitoare pentru reparatia sistemului de racire. Axul, paletii, rulmentul si presetupa care formeaza aceasta pompa de apa au fost create in Italia dintr-un metal de calitate, rezistent la rugina. Pompa de apa se livreaza rapid in orice localitate. Se livreaza impreuna cu o-ringul cu care vei etansa corpul pompei si blocul motor. Pompa este compatibila cu modelele Iveco F4GE0455 (A*F600, A*F650, B*F600, C*F600, C*F650, N*D600).

Chiar daca pompa de apa e creata din materiale durabile, e important sa le protejezi folosind un antigel cu proprietati anticorozive. Vei extinde in acest fel durata de functionare a acestei componente. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta componenta sau alte detalii care pot imbunatati activitatile tale cu utilajele grele, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe WhatsApp. Primesti oricand e necesar consultanta tehnica fara costuri.

Pompa de apa motor Iveco F4GE0455 - vine cu o-ringul la pachet!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp. Piesa va fi livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Ca sa pastrezi validitatea certificatului de garantie, monteaza pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0455 cu atentie, urmarind instructiunile pe care ti le vom livra. Astfel, vei beneficia de cele 12 luni de garantie.

Poti comanda pompa de apa motor Iveco F4GE0455 prin telefon, e-mail sau cerand o oferta pe site-ul ACN Piese Utilaje. Imediat ce comanda a fost confirmata, un curier va porni catre adresa pe care ai specificat-o, oricare ar fi aceasta. Componenta va ajunge in mainile tale in decurs de 24 de ore, moment in care se face si plata. Ai de asemenea varianta in care ne vizitezi sediul nostru aflat la 10 minute de Bucuresti. Atunci poti ridica produsul comandat in regim de urgenta.

Departamentul nostru tehnic iti sta in mod constant la dispozitie cu oferte care includ service mobil operat de mecanici de incredere si echipat cu cele mai bune piese de schimb din tara.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.

Aceasta pompa de apa se monteaza si pe urmatoarele modele din seria Iveco: F4GE0455A*F600, F4GE0455A*F650, F4GE0455B*F600, F4GE0455C*F600, F4GE0455C*F650, F4GE0455N*D600.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura