Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4HE9687

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4HE9687
Cod produs
80FAPSD6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa motor Iveco F4HE9687 va inlocui vechea pompa de apa a utilajului tau! O recomanda producatorii italieni, o recomanda clientii si o recomandam si noi. O piesa fabricata pentru ca utilajul tau sa fie eficient, iar motorul, din a carui alcatuire face parte, sa functioneze in parametrii optimi. Aceasta pompa de apa se potriveste pe mai multe modele de motoare Iveco, aici le mentionam si pe Iveco F4HE9687A*J100, Iveco F4HE9687D*J100 sau Iveco F4HE9687P*J100.

Comanda piesa direct de la ACN Piese Utilaje si, pe langa pompa de apa, vei primi ponturi despre mentenanta. Te putem sfatui in ceea ce priveste antigelul cu proprietati anti-corozive pe care ar trebui sa-l folosesti pentru a ajuta pompa sa functioneze in conditii optime cat mai multi ani. Ajutor primesti si cu montajul si te punem in legatura cu service-urile partenere. Ai parte de consiliere gratuita in alegerea piesei trebuincioase de fiecare data cand ne soliciti.

Pompa de apa motor Iveco F4HE9687 - stim totul despre ea!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat ti-o livram impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia in ceea ce priveste pompa de apa pentru motor Iveco F4HE9687 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel. Piesa este conceputa sa tina cativa ani daca folosesti consumabile de buna calitate.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa motor Iveco F4HE9687 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia ei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura