Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
WXYERGT6-AL
Out Of stock
Descriere
Totul este mai simplu atunci cand ai alaturi un partener de incredere! Asa se intampla si cu acest senzor presiune ulei motor Bobcat S250 care promite sa ramana alaturi de tine pentru un termen indelungat! Mai mult, nu trebuie sa iti faci nicio problema: este un produs original, care asigura fiabilitatea si rezistenta sporita in timp! Iar daca nu stii cum sa il montezi, nu ezita sa ne suni! Intotdeauna un tehnician de-al nostru iti va raspunde la orice intrebare ai avea!

Totul se intampla cu un motiv! Iar noi incercam sa scapam de toate motivele ce ar putea conduce catre o defectiune in timp! Astfel, pe ACN Piese Utilaje punem calitatea inaintea a orice! Doar asa putem fi siguri ca totul decurge conform planului, iar utilajul tau este pregatit pentru fiecare solicitare pe care o are de indeplinit! Asigura-te ca ii oferi piese de schimb de calitate, iar el iti va multumi prin rezistenta si perseverenta, ambele aratate de-a lungul unui timp indelungat!

Nu lasa pe maine ce poti face azi! Comanda acest senzor presiune ulei motor Bobcat S250 si scapa de orice grija!
Cu totii avem un inger pazitor! Chiar si motorul utilajului tau! Astfel, este intotdeauna vegheat de un senzor minune ce are grija, oricat de multe solicitari ar avea, de sanatatea lui! Te intrebi cum face asta? Ei bine, prin precizia cu care verifica daca presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura! O piesa de schimb indispensabila, fii sigur ca o alegi pe cea calitativa!

Iti doresti solutii personalizate la probleme reale? Ai gasit exact locul pe care il cautai! Pe ACN Piese Utilaje stim ca nu este suficient sa gasesti piesa de schimb cautata! Asa ca oferim intotdeauna sfaturi personalizate si servicii tehnice suplimentare! Ce trebuie sa faci? Adreseaza-te cu incredere departamentului nostru tehnic si iti venim in ajutor cat ai clipi!

Nu se incheie totul atunci cand ai achizitionat un produs. Fie ca il livram chiar la tine acasa sau ca il ridici chiar tu de pe raftul nostru, acest senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat S250 vine insotit de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni! Te fereste de orice defect din fabricatie, insa iti promitem ca nu va fi cazul!

Ne face mare placere sa te cunoastem, asa ca iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, te asiguram ca ne poti suna oricand si iti vom raspunde la fiecare intrebare legata de acest senzor presiune ulei motor Bobcat S250 astfel incat sa ai intotdeauna informatiile complete! Cat despre livrare, in maximum 24 de ore te asiguram ca ai acasa produsul dorit!

Nu totul tine de tine! Iar cand vine vorba de montaj, te ajutam sa duci procesul pana la capat intr-un mod corect si eficient! Astfel, tehnicienii nostri vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute in ceea ce priveste utilajul. Mai mult, te ajutam si la montarea pieselor noi. Trebuie doar sa iei legatura cu noi si vei beneficia de servicii prompte si de experienta garantata in domeniu!

Specificatii tehnice

Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura