Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
S6YB1TXJ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S250 care se gaseste in depozitul nostru este unul de cea mai buna calitate. Motorul utilajului tau poate forta fara griji, chiar si daca conducatorul lui este unul mai grabit. Sau unul cu “boala pe masini”. Senzorul e cu ochii pe nivelul uleiului, indiferent de situatie. Iar daca cedeaza, noi avem solutia unui inlocuitor la fel de bun, original chiar. L-am verificat, este exact cum trebuie. Iar cand ne vei suna ca ai nevoie de produs, va ajunge la tine in maxim 24 de ore.

Drumul spre performanta este lung si presarat cu tot soiul de primejdii. Din orice scurtatura poate iesi lupul cel rau, care sa incerce sa iti puna piedici. Pe un drum atat de periculos este greu sa reusesti singur, poate ca e imposibil. De aceea cel mai inteligent lucru este sa iti iei alaturi parteneri la fel de curajosi si care au aceeasi tinta de performanta. Noi suntem acel partener de care ai nevoie. Avem curaj cat un munte si nimic nu ne impiedica atunci cand ne propunem ceva. Pornim?

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S250 - alege si vei culege!
Indicatorul de presiune al uleiului din utilaj poate fi un bun criteriu de evaluare al nivelului de ulei de la nivelul motorului. In cazul in care se aprinde martorul de ulei, este bine sa verifici nivelul uleiului la motor. Daca nivelul este normal, este posibil sa ai de-a face cu un senzor care s-a defectat. Si de la noi, unul nou, pe loc ai comandat.

Consultanta este gratuita pentru tine!
Noi suntem echipa task force, gata sa-ti preia necazul oricand si oriunde. Lucram chirurgical, caci nu este vreme de pierdut. De aceea ne-am oferit sa infiintam un serviciu de consultanta fara niciun cost, prin care tu sa ai parte de cele mai bune sfaturi. Noi iti identificam problema si taiem raul de la radacina cu cea mai buna solutie. Mergem inainte.

Acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S250 cumparat de la noi nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Te ferim de neplaceri.

Dupa plasarea comenzii si pregatirea cu grija pentru siguranta a pachetului, aceasta piesa va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Curierat rapid cu plata ramburs. Daca timpul nu te ajuta, ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne vom cunoaste mai bine, ne vei vizita depozitul si poti ridica personal piesa de schimb dorita. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Nu te lasa pacalit de dimensiunea piesei de schimb. Indiferent de cat de mica e, are nevoie de o manopera calificata. Noi iti recomandam sa iei legatura cu un mecanic profesionist. Daca nu il ai pe langa tine, suna-ne si te indrumam noi spre cel mai apropiat mester. Cunoastem unul bun. Nu conteaza unde se afla utilajul tau.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura