Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4HE9484

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4HE9484
Cod produs
OVUTRE8Z-IA
Out Of stock
Descriere
Bine te-am gasit! Cauti pompa de apa motor Iveco F4HE9484 si nu te-ai decis inca? Hai sa te ajutam, noua nu ne place sa-i lasam pe clienti sa astepte! Un lucru este clar, ai nimerit unde trebuie, avem piese de cea mai buna calitate, iar pompa de apa pentru motor este una dintre ele. Colaboram cu firme renumite, iar piesa asta isi are originile in minunata Italie. Aceasta pompa de apa poate fi folosita pentru mai multe motoare Iveco F4HE9484, cum ar fi: Iveco A*J101, Iveco A*J104, Iveco P*J100, Iveco P*J101, Iveco W*J101.

Castigi timp pretios daca apelezi la consultantii nostri, nu te va costa nimic pentru ca suntem de parere ca sfaturile bune nu se ofera in schimbul banilor. Utilajul tau nu trebuie sa stea pe bara, iar nervii nu-ti fac bine nici tie. Cel mai simplu este sa ne contactezi si iti vom face o oferta avantajoasa, poate te ajutam si la montaj daca te incurca si partea asta. Solutii sunt o sumedenie, am avut parte de multe provocari si le-am facut fata cu brio.

Pompa de apa motor Iveco F4HE9484 - piesa care te intereseaza!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Contacteaza-ne! Te „pompam” cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa pentru motor Iveco F4HE9484 are o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa motor Iveco F4HE9484 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie. Pentru un montaj corect, piesa este livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura