Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Steyr CVT150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT150
Cod produs
CIPU4KST-AC
Out Of stock
Descriere
Cel mai probabil, aceasta nu este prima defectiune prin care utilajul tau trece. Si, posibil, nu este nici ultima. Totusi, gandindu-te la aceste doua momente, poti fi linistit. De ce? Pentru ca piesele de schimb de care ai nevoie sunt la noi. Avem in depozitul nostru aceasta coroana transmisie finala Steyr CVT150 - o piesa de schimb de calitate de care tractorul tau are nevoie. O poti achizitiona cu incredere.
Ai nevoie de alte piese de schimb? Vorbeste cu noi pentru ca avem multe piese in depozitul nostru.

Coroana transmisie finala Steyr CVT150 - una dintre cele mai importante piese in angrenajul transmisiei inferioare!
De ce spunem aceasta? Pentru ca in angrenajul transmisiei inferioare, coroana transmisie finala pentru tractor Steyr CVT150 este o piesa de baza, ajutand la dezvoltarea unui cuplu de forta superior.
La capitolul ”cauze ale uzurii acestei piese”, regasim: deteriorarea pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice suferite sau obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Astfel, pentru momentul inlocuirii acestei piese, te indemnam sa alegi o piesa de schimb originala Cararro, pentru ca are o lunga durata de utilizare.

Ai nevoie de mai multe informatii despre aceasta piesa de schimb? Intreaba-ne. Suntem aici.
Da, intreaba-ne pentru ca avem informatii pretioase si ti le impartasim!
Nu ai idee cum sa identifici o piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Suntem aici. Serviciul nostru de consultanta cu aceasta se ocupa: ce nu stii tu, stiu colegii nostri de la departamentul Identificari. Mai mult, acesta este un serviciu gratuit!
Intreaba-ne si fii fara grija: aflam raspunsul.
Vorbeste cu noi!

Coroana transmisie finala Steyr CVT150 detine certificat de garantie. Astfel, daca o defectiune din fabrica este prezenta, piesa de schimb are o perioada de garantie de 6 luni.
In colet, alaturi de factura, vei gasi si certficatul de garantie.

Suntem rapizi, pentru ca poate fi urgent si noi stim aceasta! Piesa de schimb de care ai nevoie ti-o trimitem in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site, iar noi pregatim piesa de schimb de care ai nevoie.

A monta corect o piesa de schimb este esential, pentru ca durata ei de utilizare sa creasca si pentru ca utilajul tau sa functioneze optim pentru mai mult timp.
Deci, te indemnam sa apelezi la servicii autorizate. Daca nu cunosti specialisti, noi avem colaboratori destoinici si ti-i recomandam cu drag. Intreaba-ne de ei!

Specificatii tehnice
• 77 de dinti
• 257 mm diametru exterior
• latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura