Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor miniincarcator Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
IKA56TRJ-AL
Out Of stock
Descriere
Ai observat o problema la motorul utilajului tau? Tehnicienii nostri iti pot spune simplu si rapid daca ai nevoie de un nou senzor presiune ulei motor Bobcat 863 pentru a rezolva problema aparuta! Deoarece utilajele sunt solicitate constant, este necesar sa folosesti piese de schimb de calitate, ceea ce semnifica, in mod indirect, o investitie pe termen lung!
Grijile tale vor disparea, iar atunci cand produsul este unul original, rezistenta si fiabilitatea lui sunt net superioare! Investeste inteligent!

Echipa de specialist ACN Piese Utilaje este atenta pana la cel mai fin detaliu atunci cand este vorba de o piesa de schimb ce poate ajunge la tine! Fiindca dorim sa fim mereu aproape de nevoile tale si de cele ale utilajului tau, alegem intotdeauna calitatea! Mai mult, este important pentru noi ca tu sa fii multumit, astfel incat consultanta este gratuita atunci cand apar nelamuriri! Serviciile sunt prompte, pentru ca stim ca timpul tau este important!

Investitiile pe termen lung te scapa de grijile pe termen scurt! E timpul sa incerci acest senzor presiune ulei motor Bobcat 863 special realizat pentru utilajul tau!
Se spune ca esentele tari se tin in cele mai mici sticle, iar acest senzor presiune ulei motor nu poate decat sa aprobe! In aparenta o piesa de motor mica, insa fara el nu ai putea masura atunci cand presiunea uleiului din motor creste sau scade peste masura, dovedindu-se o piesa de schimb cu adevarat indispensabila!

Cand calitatea vorbeste inaintea a orice altceva, stii ca ai ajuns unde trebuie! Pe ACN Piese Utilaje, stim ca fara caracteristicile potrivite, o investitie nu poate fi de termen lung! Vrem sa te scapam de griji pentru o lunga perioada de timp, astfel incat incercam intotdeauna sa pastram pe rafturile depozitului nostru doar ceea ce este mai bun!

Avem intotdeauna in grija cum sa fim alaturi de tine! Garantia reprezinta un amanunt important, asa acest senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 863 nu vine singur! El este insotit de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie!

24 de ore? Sigur ca da! Iti livram simplu si rapid, oriunde te-ai afla. Iar daca ai nevoie de informatii suplimentare, iti lasam si datele noastre de contact.  Ne poti suna oricand, iar noi promitem sa trimitem acest senzor presiune ulei motor Bobcat 863 direct catre tine! Simplu si rapid, exact asa cum ne place!

Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Exeperienta si informatiile utile primeaza, iar performanta nu se va lasa asteptata!

Specificatii tehnice

Mufa tata cu 3 pini
diametru filet = 10,3mm (1/8 inch)
hexagon = 31,6 mm (1 si 1/4 inch)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura