Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba incuietoare capota pentru miniexcavator Bobcat E17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E17
Cod produs
18JT4VCP-MI
Out Of stock
Descriere
O piesa de schimb de buna calitate va da forta utilajului tau. El isi va reveni dupa suferinta produsa de o defectiune si va merge ca la inceput. Asculta recomandarea noastra si doteaza-ti utilajul doar cu piese certificate, de calitate neindoielnica, cum este si saiba incuietoare capota Bobcat E17 - ele vor prelungi durata de viata a intregului utilaj.

Impreuna cu clientii nostri si pentru ei am dezvoltat o serie de servicii utile afacerii lor: consultanta gratuita, ateliere mobile de depanare, livrare rapida, facilitati de inchirieri de utilaje. Cauta pe site idei si solutii pentru dezvoltarea afacerii tale!

Depanarea mobila poate fi un colac de salvare!
Este un serviciu extrem de util atunci cand te afli cu utilajul blocat pe camp, fara niciun ajutor. Mecanicii cu care colaboram sunt extrem de priceputi si saritori, vei avea mereu pe cine sa te bazezi. Suna la noi si te vom pune in contact cu cel mai apropiat depanator!

Saiba incuietoare capota Bobcat E17 are robustetea originalitatii!
Ai experienta lucrului cu utilaje Bobcat si nu incetezi sa te minunezi de cat de robuste, de usor de manevrat si de puternice sunt. Forta lor este data de fiecare piesa care le compune angrenajele, si fiecare astfel de piesa, daca e de proasta calitate, ii poate produce daune greu de recuperat. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Te consiliem gratuit! Doar intreaba-ne!
Oricine iti poate da un sfat, dar iti trebuie un expert pentru a depista ce defectiune are utilajul tau, ce piesa ii lipseste exact. Suna la noi, da-ne detalii pe scurt despre modul in care se manifesta, si vei vedea ce miracole se pot produce din interactiunea cu specialistii nostri!
Ai un termen strict de respectat si utilajul tau e in pana? Un curier rapid iti va aduce saiba incuietoare capota pentru miniexcavator Bobcat E17 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Daca ai drum spre noi, vino si ia saiba incuietoare capota Bobcat E17 - ne bucuram sa te vedem! Ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Nu este vorba ca nu stii sa montezi o saiba, dar daca ea este parte a unui mecanism complex, pentru a sustine forta intregului, trebuie ca orice reparatie sa fie facuta de un mecanic specializat.

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura