Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
AVQYIWEX-RB
Out Of stock
Descriere
Antigelul e o substanta cu propietati miraculoase! Nu doar ca isi mareste volumul odata cu cresterea temperaturii, dar ajuta si la prevenirea inghetarii lichidului din instalatia de racire! Problema ta este legata de “seful” antigelului, componenta care se ocupa cu dozarea eficienta si precisa a cantitatii.
Cea veche a intrat in concediu permanent pe motiv de boala, asa ca ai nevoie de o pompa apa New Holland LB115 noua!

La ACN Piese Utilaje vei gasi nu doar pompa de apa de care ai nevoie, dar si o multime de alte piese perfecte pentru buldoexcavatorul tau! In ciuda preturilor mici, calitatea serviciilor oferite este excelenta, te vei convinge de asta! Comenzile sunt livrate super-rapid, iar echipa de consultanti iti va clarifica orice nelamurire legate de compatibilitatea pieselor sau mentenanta periodica!

Fiabila si eficienta, pompa apa New Holland LB115 este aliatul de incredere al motorului! Asa ca cere chiar acum oferta de pret!
Importanta pompei de apa nu trebuie subestimata, este componenta responsabila cu protejarea motorului de efectele temperaturilor extreme. Asigurand distribuirea agentului de racire, pompa reduce riscurile asociate cu supraincalzirea, precum deformarea componentelor interne ale blocului motor.
Acorda-i un minim de atentie, simptomele celor mai comune defectiuni pot fi observate cu usurinta:
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate genera pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- prezenta agentilor poluanti in rezervorul cu lichid de racire;
- uzura lagarelor din pompa, care poate cauza slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- prezenta petelor de rugina pe suprafetele metalice.

Aceasta pompa de apa are o eficienta recunoscuta, si este compatibila cu diverse modele de buldoexcavatoare, respectiv: New Holland LB115, New Holland LB115B si New Holland LB115CP.

Cu noi, utilajul tau este pe maini bune! Comanda aceasta pompa apa New Holland LB115 si poti uita de orice griji!
Vrem sa fim un partener de incredere al afacerii tale! Echipa noastra iti vine in ajutor cu o gama completa de servicii! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, atat in identificarea pieselor de care ai nevoie, dar si legat de procedurile de mentenanta si montaj!

Perioada de garantie a pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite.
Piesa noua va fi livrata impreuna cu 2 documente pe care trebuie sa le pastrezi - factura fiscala si certificatul de garantie!

Colaboram cu o firma de curierat ultra-rapida, iar majoritatea comenzilor ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ai pompa de apa pentru buldoexcavator New Holland LB115 chiar azi, o poti ridica de la sediul nostru!

Pentru a garanta o durata de viata cat mai lunga a pompei de apa, este esential sa respecti procedurile corecte de montaj. In primul rand, asigura-te ca instalatia a fost curatata temeinic. In timpul montajului manevreaza cu grija axul pompei, este o componenta sensibila la socuri mecanice.
Acorda o atentie deosebita si procesului de etansare! Desi multe ateliere fac asta, sfatul nostru este sa nu se foloseasca solutii de etansare, cu exceptia cazurilor in care producatorul piesei recomanda acest lucru. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de lichidul antigel - alege unul cu proprietati anticorozive pentru a-ti proteja atat pompa de apa, cat si motorul!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura