Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba fixare scaun pentru miniincarcator Bobcat 975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 975
Cod produs
GKXT3NOR-MI
Out Of stock
Descriere
Este necesar ca fiecare dintre piesele care compun utilajul tau sa fie inlocuita atunci cand se strica cu o piesa originala, de buna calitate. Asa stau lucrurile si cu saiba fixare scaun Bobcat 975 pentru ca nu vrei ca o intreaga minune inginereasca cum este utilajul tau sa sufere din cauza unei piese neinsemnate. Calitatea ei poate determina calitatea unui intreg angrenaj din care ea face parte.

Pe langa piese de schimb, serviciile noastre sunt create pe baza nevoilor clientilor nostri si sunt intr-un continuu proces de imbunatatire - oferim consultanta gratuita, reparatii cu echipe mobile, livrare rapida, garantie, posibilitati de inchiriere de utilaje.

Partenerii nostri au cu ce si vor sa te ajute! Echipele mobile pentru depanare iti ofera o gura de oxigen atunci cand utilajul tau e blocat pe teren. Sunt rapide si pot oferi revizii, reparatii, montaj, tractare… sau ce mai apare pe neasteptate. Suna la noi si vei primi toate datele celui mai apropiat tehnician

Saiba fixare scaun Bobcat 975 e robusta, poti sa-i acorzi increderea ta!
Puterea unui colos tehnic cum este un Bobcat este data de fiabilitatea fiecarei rotite din angrenajele sale. Are toate rotitele si saibele in functiune? Merge bine! Daca nu… cine ar putea asigura protectia zonei de strangere sau ar putea asigura o fixare de durata? Sa nu vi se para lipsita de importanta!

Apeleaza la consultanta gratuita, e unul dintre serviciile noastre de baza!
Sa nu ai impresia ca esti un cunoscator absolut al utilajului tau! O defectiune complexa va necesita sfatul unui specialist. El iti va identifica cu precizie defectiunea, piesa care trebuie inlocuita, iti va recomanda montajul si reparatia in sine. Suna si intreaba-i, e gratis!

Serviciul de curierat rapid la care am apelat iti va aduce in colet saiba fixare scaun pentru miniincarcator Bobcat 975 si:

- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Cel mai bine pentru tine ar fi sa vii sa cumperi saiba fixare scaun Bobcat 975 de la depozitul nostru, ne bucuram intotdeauna de vizita! Daca nu, ea poate fi livrata si prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

Trebuie sa tinem cont ca o saiba nu va fi montata niciodata singura, ea face parte dintr-un angrenaj mai complex, si acesta are nevoie de o mana de specialist. Puterea intregului e data de fiecare piesa in parte, deci cheama un mecanic pentru orice reparatie!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura