Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba cuplaj pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 741

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 741
Cod produs
FE4JVBL7-MI
Out Of stock
Descriere
Riscul producerii unei defectiuni scade atunci cand piesele de schimb sunt de calitate. Oricare dintre piesele pe care le avem pe rafturile noastre au referinte extrem de bune, sunt verificate in timp de utilizatorii lor si solicitate in mod repetat. Rezistenta unui ansamblu este data de rezistenta fiecarei piese care il alcatuieste in parte, asa ca astazi va recomandam saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 741 pentru fiabilitatea ei.

Este o piesa originala Bobcat si asta deja spune multe. Este produsa in ateliere de marca, la norme de precizie ridicata, din material rezistent. Se poate comanda telefonic sau de pe site.

Suntem in masura sa iti prezentam, pe langa oferta de piese de schimb, si lista noastra de servicii utile: livrare rapida, consultanta gratuita, depanare tehnica mobila… si daca iti imaginezi ceva ce te-ar putea ajuta, ai toata libertatea sa ne spui, suntem gata sa invatam de la tine!

Partenerii nostri au experienta!
Ai nevoie de montaj, de reparatie, sau doar de o verificare tehnica? Iti recomandam una din echipele mobile ale partenerilor nostri. Sunt seriosi si bine pregatiti, pot oferi toate serviciile tehnice de care ai nevoie. Suna la sediul nostru si noi il vom alerta pe cel care este situat cel mai aproape de tine!

Saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 741 e de incredere, poti conta pe ea!
Nu exista piesa neimportanta in ansamblul tehnic de mare arta care este un utilaj Bobcat. Ce s-ar intampla daca suruburile nu ar sta la locul lor? Un dezastru! Pentru a preveni desurubarea, pentru a cupla pompa hidraulica, pentru a completa o imbinare ai nevoie de o saiba solida, asa cum este saiba Bobcat. Este utila si pentru marirea suprafetei de contact intre piesele imbinate.

Pentru un sfat concret apelati la consultanta gratuita!
Aveti o nedumerire, sau un defect neidentificat, nu stiti ce piesa trebuie inlocuita? Apelati cu incredere la specialistii nostri, explicati-le pe scurt care este problema si veti primi indicatii concrete si eficiente pentru orice problema tehnica. Sunati la ei, e gratis!

Alaturi de saiba cuplaj pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 741 vei primi la livrare, pe langa piesa, si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 741 poate fi livrata prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca ai drum, treci pe la noi si o iei personal, ne bucuram de vizita.

Saibele sunt montate de obicei intr-un ansamblu mai complex, care trebuie sa fie realizat de un specialist. Ia in considerare importanta fiecarei parti a ansamblului !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura