Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba cuplaj pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
OKJUWDI4-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ne gandim la un utilaj Bobcat vedem maretia unei creatii ingineresti de exceptie. Totul este facut pentru ca manevrarea unui colos sa para o joaca de copil, sa fie un intreg usor ghidabil. Dar fiecare particica din acest colos are rostul ei, asa cum este saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 553 din depozitul nostru. Calitatea ei e de netagaduit, este construita in ateliere specializate, din materiale fiabile - doar poarta marca Bobcat!

Avem incluse in palmaresul nostru si activitati solicitate intens de clientii nostri, create de noi in ajutorul afacerilor lor: consultanta gratuita, ateliere mobile de depanare, livrare rapida, intermediere de inchirieri de utilaje… tot ce ne-am imaginat ca te-ar putea ajuta.

Suna si ti se va raspunde!
Intotdeauna partenerii nostri, mecanici cu experienta, vor raspunde solicitarilor de depanare pe teren a utilajelor ramase in pana. Experienta lor ii califica in marea familie a impatimitilor de munca grea si responsabila, care tine economia acestei tari in picioare. Suna la noi si vei primi datele lor de contact!

Saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 553 e de incredere, poti conta pe ea!
Nu exista piesa neimportanta in ansamblul tehnic de mare arta care este un utilaj Bobcat. Ce s-ar intampla daca suruburile nu ar sta la locul lor? Un dezastru! Pentru a preveni desurubarea, pentru a cupla pompa hidraulica, pentru a completa o imbinare ai nevoie de o saiba solida, asa cum este saiba Bobcat. Este utila si pentru marirea suprafetei de contact intre piesele imbinate.

Pentru un sfat concret apelati la consultanta gratuita!
Aveti o nedumerire, sau un defect neidentificat, nu stiti ce piesa trebuie inlocuita? Apelati cu incredere la specialistii nostri, explicati-le pe scurt care este problema si veti primi indicatii concrete si eficiente pentru orice problema tehnica. Sunati la ei, e gratis!

Alaturi de saiba cuplaj pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 553 vei primi la livrare, pe langa piesa, si:

- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Saiba cuplaj pompa hidraulica Bobcat 553 poate fi livrata prin curier rapid si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca ai drum, treci pe la noi si o iei personal, ne bucuram de vizita.

Saibele sunt montate de obicei intr-un ansamblu mai complex, care trebuie sa fie realizat de un specialist. Ia in considerare importanta fiecarei parti a ansamblului !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura