Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor JCB Fastrac 3155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3155
Cod produs
LMIVW8KZ-MI
Out Of stock
Descriere
Nimeni nu stie tot! Invatam in permanenta unii de la altii, de exemplu noi invatam continuu din nevoile clientilor nostri. De aceea, le oferim doar piese de foarte buna calitate, cum este o astfel de coroana transmisie finala JCB Fastrac 3155 executata cu mare precizie, dintr-un aliaj rezistent si cu respectarea celor mai stricte norme de precizie.
Si tot de la clientii nostri am invatat ca au nevoie de servicii de calitate, pe langa piese de schimb, si de aceea am inclus in portofoliul nostru consultanta gratuita, servicii de intretinere, de revizie, de montaj, livrare rapida, inchiriere… Le vei putea testa daca vom deveni parteneri !

Avem o familie mare de parteneri!
Te invitam si pe tine in familia noastra, vei avea prioritate in accesarea tuturor serviciilor!

Daca ai ramas cu tractorul blocat pe teren cand ti-era lumea mai draga, te poate ajuta unul dintre noi, cei din familie, care are echipa de interventie tehnica mobila. Stie sa faca revizie, reparatii, montaj…il vei trece in telefon in lista ta de apelare rapida, ai sa vezi!

Coroana transmisie finala JCB Fastrac 3155 este o piesa de mare precizie!
Cum altfel ar putea lucra in mecanismul transmisiei inferioare, unde totul este bine reglat? In acest angrenaj coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca oricare dintre piesele din angrenaj sufera o avarie, aceasta le va afecta pe toate celelalte: pinioane, coroana.

De aceea, la primul semn de defectiune ele trebuie inlocuite, iar apoi trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Transmisia finala da forta utilajului tau! Comanda o coroana de butuc noua la primul semn de avarie!
Ai nevoie de un sfat? Are cine sa ti-l ofere!
Colegii nostri, experti in tot ce tine de functionarea utilajului tau, te vor consilia gratuit!

Ei inteleg urgenta cu care trebuie sa te misti pentru ca utilajul tau sa intre din nou in functiune. Au mare experienta si vor gasi imediat cauza defectiunii, iti vor recomanda piesa corecta, echipa mobila care sa te ajute la montaj. Suna-ne doar si o parte din problema ta s-a rezolvat!

Coroana transmisie finala pentru tractor JCB Fastrac 3155 are cele mai bune recomandari, este foarte cautata de clientii nostri. Are garantie 6 luni, certificatul si factura vor veni in pachet impreuna cu piesa, sau le poti ridica personal de la depozitul nostru.
Pentru a scurta perioada de asteptare, prin serviciul de curierat rapid coroana transmisie finala JCB Fastrac 3155 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.

Te sfatuim ca la montaj sa chemi o persoana care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor trebuie facute cu precizia unui tehnician experimentat. Iti putem recomanda noi unul!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura