Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor JCB Fastrac 2150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2150
Cod produs
QGLY6R2T-MI
Out Of stock
Descriere
Accepta provocarile in fiecare zi: astazi ai tractorul defect? Ai gasit partenerul potrivit pentru provocarea de azi: noi! Oferim o coroana transmisie finala JCB Fastrac 2150 de cea mai buna calitate, executata in conditii optime, dintr-un aliaj rezistent.

Stii cum te mai putem ajuta? Cu o consiliere gratuita, cu servicii de reparatie si montaj, livrare rapida… Cauta pe site si afla toate modalitatile prin care poti deveni partenerul nostru, si afacerea ta va avea doar de castigat!

Au tehnica la degetul mic!
Partenerii nostri din toata tara iti pot oferi echipe tehnice mobile pentru reparatii rapide. Sunt eficienti, sunt testati de clientii nostri care au dat doar review-uri bune despre ei. Ii poti solicita pentru orice serviciu: revizie, reparatie, montaj, Suna la noi si ti-l vom recomanda pe cel din zona ta!

Coroana transmisie finala JCB Fastrac 2150 este o piesa de mare precizie!
Cum altfel ar putea lucra in mecanismul transmisiei inferioare unde totul este bine reglat? In acest angrenaj coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca oricare dintre piesele din angrenaj sufera o avarie, aceasta le va afecta pe toate celelalte: pinioane, coroana.

De aceea, la primul semn de defectiune, ele trebuie inlocuite, iar apoi trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Transmisia finala da forta utilajului tau! Comanda coroana de butuc la primul semn de avarie!

Ai nevoie de un sfat? Are cine sa ti-l ofere!
Colegii nostri, experti in tot ce tine de functionarea utilajului tau, te vor consilia gratuit!

Ei inteleg urgenta cu care trebuie sa te misti pentru ca utilajul tau sa intre din nou in functiune. Au mare experienta si vor gasi imediat cauza defectiunii, iti vor recomanda piesa corecta, echipa mobila care sa te ajute la montaj. Suna-ne doar si o parte din problema ta s-a rezolvat!

Coroana transmisie finala pentru tractor JCB Fastrac 2150 are cele mai bune recomandari, este foarte cautata de clientii nostri. Are garantie 6 luni, certificatul si factura vor veni in pachet impreuna cu piesa, sau le poti ridica personal de la depozitul nostru.

Pentru a scurta perioada de asteptare, prin serviciul de curierat rapid coroana transmisie finala JCB Fastrac 2150 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.

Te sfatuim ca la montaj sa chemi o persoana care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor trebuie facute cu precizia unui tehnician experimentat. Iti putem recomanda noi unul!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura